Jelena Tomašević: Samo uz kćerku sam srećna

Jelena Tomašević: Samo uz kćerku sam srećna

Autor: | 02/04/2012

0

Jelena Tomašević koja je u januaru postala mama već se vratila pevačkim obavezama. Ona je prvi nastup pred publikom nakon porođaja imala na proslavi trećeg rođendana „Ušća”, a za to vreme malu Ninu je čuvao tata Ivan Bosiljčić, za kog Jelena kaže da je najbolja dadilja na svetu.
- Jako mi je prijao ovaj nastup jer nisam pevala dugo, ovo je prvi put da pred publikom nastupam od porođaja i osećam se odlično - rekla je Jelena za „24 sata” posle nastupa.
Na pitanje ko se brine o Nini dok ona radi, Jelena je kroz osmeh odgovorila da je čuva tata, koji se odlično snašao u novoj ulozi.
- Ninu trenutno čuva Ivan, a kada smo oboje u nekom poslu, uskaču u pomoć mame i tate kada god zatreba. Zasada se snalazimo sami i uživamo u tome. Ja sam se lično snašla odlično jer sam u trudnoći čitala knjige koje su mi pomogle, a i kada sam izašla iz porodilišta, imala sam punu pomoć svoje porodice. Ivan obavlja sve poslove i stvarno se odlično snašao u ulozi oca. U početku nas je budila često noću, ali je sada mnogo mirnija i spava čvrsto - kaže Jelena i dodaje da ne može da se odluči dali Nina više liči na nju ili na Ivana.
Iako se porodila pre manje od dva meseca, Jelena se polako vraća u formu. Kaže da počinje s intenzivnim vežbama, ali dodaje da joj to i nije toliko bitno koliko to što joj je Nina najbolji poklon koji je od života mogla da dobije.
- Nina me je promenila u tom smislu da sam srećnija. Tek kada dobijete svoje dete, možete stvarno reći da je to najlepša stvar u životu, tek tada razumete o čemu su vam pričali. Pošto smo Ivan i ja vernici, Ninu ćemo, naravno, krstiti uskoro, ali još nismo odredili datum - rekla je novopečena mama.
Nedavno su se na Fejsbuk profilu pod Jeleninim imenom pojavile fotografije jedne bebe, a mnogi su zaključili da je to Nina.
- Ovoga puta bilo je bezazleno, ali nije mala stvar jer je to nečija beba. To je, naravno, bio lažni profil i nije na slici bila Nina. Ja imam profil na Fejsbuku, ali samo jedan koji mi služi za prijatelje.

Izvor: 24sata

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti