Ivan Bosiljčić se vratio iz Rusije, svojoj voljenoj supruzi i ćerki: Nina i ja sada uživamo sa njim!

Nakon što je dugo živeo na relaciji Beograd-Moskva, glumac Ivan Bosiljčić vratio se u Srbiju zadovoljan projektima koje je snimio u Rusiji. Njegovom povratku najviše su se obradovale supruga, pevačica Jelena Tomašević i ćerka Nina.

Pevačica na krije da je raduje što je porodica ponovo u punom sastavu.

– Ivan se vratio iz Rusije, završio je svoje projekte i Nina i ja sada uživamo sa njim – kroz osmeh kaže Jelena za Blic, a koja će sada sa suprugom podelititi domaće zadatke svoje naslednice.

View this post on Instagram

🌞💕 #sanktpeterburg #petrograd #saintpetersburg

A post shared by Jelena Tomasevic Bosiljcic (@jelenatomasevic_official) on

– Redovno idemo na roditeljske sastanke, radimo zajedno domaće zadatke, a ono što sam primetila jeste da mi matematika i dalje najteže pada – uz osmeh priznaje Jelena, koju su sreli u trenutku kada je davala podršku ženama obolelim i lečenim od raka dojke.

View this post on Instagram

#pruge #stripes #boje #kisa #дождь #moscow #russia

A post shared by Jelena Tomasevic Bosiljcic (@jelenatomasevic_official) on

– Redovni godišnji pregledi, ultrazvuk i mamografija su rešenje za svaku ženu. Ako se otkrije na vreme, rak je izlečiv! Slušajući ove dame kroz šta su prošle u svojoj borbi protiv ove opake bolesti, zaista pomislite da je život veličanstven, a čovek još više u želji da živi. Svakako da je ohrabrujuće saznanje da je sve moguće, ako se redovno pregledate. A one su dokaz za to – apeluje Jelena koja priznaje da vodi računa o svom zdravlju.

– Svake godine idem na kompletne ultrazvučne preglede i trudim se koliko god mogu da se zdravo hranim i šetam u prirodi na kiseoniku. Nisam hipohondar po prirodi, ali volim da budem zdrava i jaka. Nisam paničar, ali svakako otkad sam postala majka, morala sam da naučim da se smirim kad se Nina razboli. Sve je to neki trening za nas roditelje.

View this post on Instagram

Photo by @ivanbosiljcicofficial 📸💕

A post shared by Jelena Tomasevic Bosiljcic (@jelenatomasevic_official) on

Jelena kaže da kao javna ličnost oseća odgovornost da priča o zdravlju i preventivnim pregledima jer se tako nada da će mnoge generacije da motiviše da se više posvete sebi.

– Ljudi su u stresu zbog svakodnevnog brzog tempa života, ali zato je lepo podsetiti ih da ako oni ne misle o sebi, niko drugi neće. Mi javne ličnosti, kada učestvujemo u ovakvim plemenitim događajima, ako smo uspeli bar jednu osobu da motivišemo da ode na preglede, smatramo to dobrim delom i uspehom – ističe pevačica.

hellomagazin.rsATA Images

Više o temama: