Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić: Ponosni roditelji

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić: Ponosni roditelji

Autor: | 06/02/2012

0

Tri dana pošto je na svet donela kćerku, pevačica Jelena Tomašević  napustila je porodilište. Zajedno sa suprugom Ivanom Bosiljčićem za svoju mezimicu odabrala je ime Nina. Dan da sve troje budu zajedno u njihovom stanu, u kome je sve spremno za dolazak novog člana, nestrpljivo su čekali. Za razliku od Jeleninog i Ivanovog venčanja, kada su se skrivali od predstavnika medija, ovoga puta saprinovom su ponosno izašli iz klinike „Narodni front“ i nasmejani pozirali brojnim fotoreporterima. Očigledno da je ovaj radostan trenutak doprineo da pevačica izvrsnog glasa i njen izabranik donekle promene svoj stav da privatnost ne dele sa javnošću, pa su najznačajniji događaj u njihovom životu podelili sa svima. Umetnik koji je stekao popularnost tumačeći likove u serijama Zdravka Šotre šalio se sa okupljenim novinarima, a Jelena je blistala od zadovoljstva.
- Rođenje deteta je nešto najlepše što mi se dogodilo u životu. Presrećna sam. Najvažnije je da smo Nina i ja dobro, mada se malo osećam neispavano. Biti majka je najlepši osećaj i tek sada shvatam koliko je jaka ta ljubav - kaže Jelena za magazin „Hell!o
Jedan od najpoznatijih domaćih glumaca nije želeo da propusti da bude prvi koji će kćerku uzeti u naručje, pa je tokom Jeleninog porođaja bio uz  nju. Trenutak kada je ugledao svoju mezimicu nikada neće zaboraviti i toliko je bio srećan da je zaplakao. Prijateljima je priznao da je Ninino rođenje podneo emotivnije od Jelene.
Pevačica je bila smeštena u apartmanu, koji svaka porodilja sebi može da priušti ukoliko plati određenu sumu. Tu je imala potpuni komfor i svakog dana je mogla da prima posete. Ivan Bosiljčić je više puta dnevno obilazio svoje dve dame, a priliku da ih vide nisu propustili ni njihovi prijatelji. Tokom boravka u porodilištu šarmantna Kragujevčanka vreme je provodila uz literaturu o odgajanju beba, gledanju televizijskog programa, ali se i dopisivala sa svojim „fejsbuk“ prijateljima kojim aje zahvalila na čestitkama.
- Hvala svima na lepim željama. Osećaj je neopisivo lep, a Nina je pravi šećer - napisala je pevačica.
Ponosni otac rođenje detata je proslavio sa prijateljima i kolegama u kafeu „Pozorišta na Terazijama“. Veliko slavlje se tek očekuje, jer će narednih dana u Beograd iz Kragujevca i Užica pristizati rodbina poznatog estradno-glumačkog para. Roditelji bračnog para došli su u srpsku prestonicu na dan kada je Jelena sa bebom izašla iz porodilišta. U početku pevačica će imati veliku pomoć Ivanove majke Ljiljane koja će nekoliko dana boraviti u Beogradu, posle čega će je zameniti Jelenina majka. U svemu će nesumnjivo učestvovati i Ivan, koji je poslednjih mesec dana iščekivanja da se Nina rodi zajedno sa suprugom odlazio na trudničke vežbe i pohađao školu za mlade roditelje.

Piše: Sandra A. Rilak
Foto: Janko Petković

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti