Ivan Bosiljčić: Dva razloga za slavlje

Ivan Bosiljčić: Dva razloga za slavlje

Autor: | 15/09/2012

0

Šarmantni glumac Ivan Bosiljčić nedavno je imao dva razloga za slavlje. Naime, prvo je obeležio prvu godišnjicu braka sa pevačicom Jelenom Tomašević, sa kojom ima sedmomesečnu kćerku Ninu, a samo dan kasnije na festivalu „Filmski susreti“ u Nišu dobio je značajno priznanje. Na festivalu sedme umetnosti, on i njegova koleginica Sloboda Mićalović proglašeni su od strane publike za glumački par godine, zahvaljujući maestralno odigranim ulogama u seriji Zdravka Šotre „Nepobedivo srce“. Za popularnog umetnika ovo je bio treći put da dobija istu nagradu na tom festivalu, jer su on i Sloboda svojevremeno proglašeni za najbolji glumački par u seriji „Ranjeni orao“, dok je sa Ivanom Jovanović dobio isto priznanje za uloge u „Grehu njene majke“.
- Iako po treći put dobijam to priznanje, imao sam utisak kao da mi je prvi put u rukama. To je nagrada publike, a njihova zahvalnost i pohvala nikada se ne podrazumevaju, već iznova moramo da se dokazujemo. Neki će možda reći da je to muka, ali ja smatram da to što moramo da zaslužimo priznanje, sebe čuvamo od gordosti. Nagrada za glumački par nije samo priznanje glumcima, već i celokupnoj ekipi, jer te glumce mora neko i da obuče, našminka, oboji njihove uloge muzikom, izmontira... Naravno, sve to je prethodno trebalo neko i da osmisli, a tu su presudnu ulogu imali reditelj Zdravko Šotra i producenti Zoran Janković i Miroslav Terzić - rekao je Ivan koji je tokom festivala u Nišu imao priliku da se vidi sa mnogim kolegama.
- Mnogo volim da idem na „Filmske susrete“, jer se često desi da usled mnogobrojnih obaveza tokom godine nemam priliku da se sretnem sa nekim dragim kolegama, a onda se tamo svi okupimo i razgovaramo o svemu propuštenom. Ovog puta mi je bilo naročito drago što sam posle dužeg vremena video Nebojšu Milovanovića, koji mi je rekao da je postao otac, što nisam znao, kao i Aleksandra Srećkovića Kuburu koji mi se takođe pohvalio da će kroz nekoliko meseci dobiti drugo dete.
Od kada je, u januaru, sa suprugom Jelenom dobio kćerku, Bosiljčić tvrdi da se mnogo više raduje kada sazna da i njegovi prijatelji postaju roditelji.
- Svakako je da osećaj kada postanete roditelj toliko lep da ne može nikome ko nema to iskustvo da se opiše, ni da se prepriča. Tek sada mi je jasno zbog čega moji prijatelji, koji su se u toj ulozi ostvarili pre mene, nikada nisu ni pokušavali da mi objasne razmere svoje sreće - otkriva atraktivni umetnik.
Budući da ga na jesen očekuju mnogobrojni poslovni izazovi, jer će imati premijeru mjuzikla „Zona Zamfirova“, u "Pozorištu na Terazijama", dok će ga televizijska publika gledati u seriji „Jagodići“ na Radio-televiziji Srbije, on je sa svojom suprugom i kćerkom ovog leta bio na kraćem odmoru, tokom koga je njegova naslednica prvi put imala priliku da poseti njegov rodni grad Užice i planinu Zlatibor. Po povratku sa odmora, Ivan i Jelena su kod kuće, intimnom proslavom, obeležili prvu godišnjicu braka, a samo dan kasnije su bili na svečanoj večeri sa Slobodom Mićalović i Vojinom Ćetkovićem, kada su proslavili i priznanje na festivalu.
- Jelena me je pratila u Nišu, pa smo iskoristili priliku da sa dragim prijateljima, Slobodom i Vojinom odemo na večeru. Nije se slavilo na pompezan način, ali smo proveli veoma prijatno veče. Nama je to dovoljno, najlepše nam je kada imamo priliku da u miru razgovaramo i družimo se sa prijateljima - zaključuje Bosiljčić.

Tekst: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti