Marina Visković potpuno iskrena: Bivšeg ću uvek voleti!

Marina Visković potpuno iskrena: Bivšeg ću uvek voleti!

Autor: | 21/02/2020

0

Atraktivna pevačica Marina Visković za sobom je ostavila ljubav dugu deset godina, ali nije uspela da izbriše emocije i zauvek precrta bivšeg iz svog života

Marina Visković nije od onih javnih ličnosti koje svoju intimu rado i potpuno dele s javnošću, otvarajući srce pred novinarima. Tek ponekad, "na kašičicu", javnost sazna neke detalje iz njenog privatnog života.

Kada se u medijima pojavila vest da je Marina Visković raskinula vezu dugu čitavu deceniju, svi su bili u šoku. Očekivalo se glamurozno venčanje, planiranje porodice, budućnosti... Od svega planiranog ostala su samo sećanja.

Marina Visković se povukla iz javnosti, ne želeći da govori o krahu svoje ljubavi, niti da objašnjava razloge zbog kojih je do toga došlo.

Marina Visković nije želela da otkriva razloge raskida veze duge čitavu deceniju

- Nisam se dugo pojavljivala u javnosti i nisam davala izjave tim povodom, ali shvatam da to moju publiku zanima - rekla je Marina u intervjuu za Blic Super TV.

- Teško je, alii hoću da radim i da u tome pronalazim spas, jer me to opušta, inspiriše i izvlači iz mene neke druge stvari. Da se zatvaram u kuću, nemam ništa od toga.

Na osnovu ovakvog stava, da se naslutiti da Marina Visković još uvek nije prebolela bivšeg.

- Ne mogu da kažem da sam ga prebolela. Ja ću uvek da gajim emocije prema njemu. On je deo mog života i to će tako biti zauvek.

Atraktivna Marina Visković ne priželjkuje novu ljubav, jer još nije prebolela staru

Mnogi su spekulisali da je kraju duge veze "kumovala" nova ljubav, ali Marina je i dalje sama, a od nove veze nema ni nagoveštaja.

- Ne razmišljam o muškarcima, samo me posao zanima - iskrena je Marina Visković u razgovoru za pomenuti magazin.

- Nikada nisam bila devojka koja preterano obraća pažnju na momke. Ja puštam da vreme učini svoje i da misli okupiram kreativni stvarima. Više ne planiram ništa.

Marina Visković ne razmišlja o muškarcima, zanima je samo posao

Pevačica je otkrila i da je razmišljanje o majčinstvu za sada stavila po strani. Odluka o tome je prepuštena sudbini.

- Ne opterećujem se uopšte tim stvarima. Puštam da sudbina odradi svoje. Fokusirala sam se na posao, to me opušta i prija mi.

Inače, Marina se sem muzikom i pesmom sve uspešnije bavi modnim dizajnom. Njene kreacije se mogu videti na brojnim koleginicama sa estrade koje su oduševljene njenom modnom linijom. Jedna od njih koja se često može videti u Marininim modelima je  - Ceca Ražnatović.

- Imam dosta prijateljica na estradi koje rado nose moje kreacije. Sprema se svašta. Biće novih modela, spremamo se za leto. Uvek tražim nekuu inspiraciju da se razlikuje od svega što je na tržištu.

Marina Visković želi da bude drugačija od ostalih i da njena modna linija bude posebna

Nikada nisam volela da nosim stvari koje drugi ljudi nose. Uvek sam volela da malo eksperimentišem i želim da moja modna linija bude upravo takva - ispričala je Marina Visković svoje planove vezane za modu, ali i otkrila da nije zapostavila muziku.

- Snimam pesme, spotove. Već imam opcije za narednu pesmu. Jedva čekam da uđem u studio, da napravim kostime, da uradimo i fotke. Što više emisija i druženja sa publikom. To su neki planovi - naglasila je Marina svoje prioritete u narednom periodu.

Nova ljubav može da sačeka, jer decenija stare ljubavi se iz života ne briše tek tako. Za sve je potrebno vreme. 

hellomagazin.rs ATA Images/Dušan Jauković

Slične Vesti