Anastasija Ražnatović peva o promašenoj ljubavi, o kome se radi?

Anastasija Ražnatović peva o promašenoj ljubavi, o kome se radi?

Autor: | 09/05/2020

0
 • Anastasija Ražnatović peva o promašenoj ljubavi, u najnovijoj pesmi pod nazivom "Promašena". Publika koja je prati i voli odmah je postavila pitanje - ima li u ovim stihovima priče iz Anastasijinog ljubavnog života?
 • Nakon mesec i po dana od objavljivanja pesme „Volim te“, mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović odlučila je da ne gubi vreme te fanove i publiku obraduje baladom koju svi željno iščekuju.

  Pesma „Promašena“ govori o ljubavnom brodolomu mlade devojke koja svog muškaraca neizmerno voli, ali ga ipak gubi.

  PROČITAJTE: Anastasija Ražnatović je slika i prilika svoje majke

  - Od samog početka mog pojavljivanja u muzičkom svetu, ljudi koji vole moje pesme i koji vole mene, traže mi da snimim baladu. Mislim da sam našla pravu u kojoj može da se pronađe većina devojaka. Jedne večeri u Skoplju dok sam snimala album, došla je Sara Milutinović i napisala ovu pesmu za jedan dan, prosto ju je osetila, a meni se odmah svidela.

  PROČITAJTE: Anastasija još uvek ne želi da se uda, koji je razlog?

  Ušla sam u studio i iz prve snimila pesmu. Meni je pesma izuzetno emotivna i realna jer smatram da se većina devojaka nekada osećaju “promašeno” kada naprave greške u emotivnim odnosima koje se, nažalost, ne daju ispraviti - izjavila je Anastasija Ražnatović ovim povodom.

  Ekranizciju pesme Anastasija je, po prvi put, uradila u prirodi, te je na jednoj od livada u blizini mesta Đurinci uspela da dočara emotivnu bol koja se spominje u pesmi.

  Anastasija Ražnatović peva o promašenoj ljubavi, da li je ovo hit u kojem će se pronaći mnoge devojke?

  Osim toga, mlada zvezda je sklopila novu poslovnu saradnju, te tekst pomenute balade potpisuje Aleksandra Milutinović, koja stoji iza velikog broja hitova na našim prostorima, dok je na aranžmanu radio Darko Dimitrov koji sa Anastasijom radi od početka njene muzičke karijere.

  PROČITAJTE: Anastasija Ražnatović nije razmažena ćerka

  Koristeći društvene mreže i druge Internet-kanale, Anastasija obožavaoce izveštava o svojim poslovnim aktivnostima. Njene dve pesme Savršen par i Rane doživele su ogromnu popularnost. One zajedno imaju bezmalo 65 miliona pregleda na Jutjubu!

  Komentari (0)

  Loading
  hellomagazin.rs Promo

  Slične Vesti