Vlado Kalember posle toliko godina progovorio o razvodu: Ana i ja smo u svemu bili odlični, ali…

Vlado Kalember
foto: youtube printscreen

Vlado Kalember iskreno i sa mnogo ljubavi govori o svojoj bivšoj supruzi čelistkinji Ani Rucner, i posle toliko godina otkriva razlog njihovog razvoda 

Hrvastki pevač Vlado Kalember, žario je i palio širom nekadašnje Jugoslavije. Žene su ludele za njim i njegovim promuklim glasom, a on je oženio nju, trideset godina mlađu, čelistkinju Anu Rucner.

Vlado je na “ludi kamen“ stao u poznim godinama, a za magazin “Hello!” svojevremeno je naveo i da li mu je žao što se nije oženio ranije.

– Uopšte ne mislim da sam se prekasno oženio, naprotiv. Mnogi prijatelji su mi rekli da su to učinili prerano. Još verujem u brak, iako je ta institucija suočena sa bezbroj problema. Kad-tad se sretnu ljudi koji jedno drugom odgovaraju, a moj trenutni emotivni status je vrlo stabilan – iskreno je ispričao Vlado na naš magazin.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vlado Kalember (@vladokalember) дана

Iako je Anina i Kalemberova ljubav bila ogromna, brak nije dugo trajao.

Vlado Kalember – Navikao sam da u životu ništa nije večno 

Mnogi fanovi bili su veoma razočarani kada je 2013. godine pojavila vest da se Vlado Kalember razvodi.

Uprkos tome, bivši supružnici ostali su u više nego sjajnim odnosima, pre svega zbog njihovog naslednika. To je vremenom podgrejalo nadu da će se oni ipak pomiriti i ponovo dati šansu ljubavi.

Ana Rucner i Vlado Kalember: Definitivni kraj ljubavi

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vlado Kalember (@vladokalember) дана

Vlado je u intervjuu za “Dnevni Avaz” objasnio kako smatra da svaki brak ima rok trajanja. Ali da mu je žao što su dobri odnosi među bivšim supružnicima još uvek samo izuzetak.

– Meni je žao što to nije pravilo, već izuzetak. Navikao sam u životu da ništa nije večno. Živimo u vremenu kada se stvari ne popravljaju, već se samo bace, tako je i s brakom. To više nije tabu-tema. Uveren sam da bi se svaki brak kad-tad raspao, ali, jednostavno, rok trajanja mu je duži od životnog veka pa su ostali zajedno do kraja života, a ne do kraja braka – rekao je stari zavodnik Vlado.

– Ana i ja smo idealno funkcionisali dok smo bili u braku, a tako je i sada. Kada je brak počeo da gubi na savršenosti, ušli smo u besprekoran vanbračni odnos rekao je pevač za “Hello!”.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vlado Kalember (@vladokalember) дана

Vlado Kalember o razvodu i prijateljstvu sa Anom

Pevač je iskreno pričao i o tome kako on gleda na brakove i međuljudske odnose.

– Niko nema pravo ni na koga. Svačije je pravo da ovo malo života proživi onako kako mu odgovara. Nemam pravo ni na koga niti da nekoga zadržavam uz sebe, to pravo dajem i drugima – kaže on.

Na pitanje šta je naljepše što mu se u životu dogodilo, odmah je odgovorio:

– Ana i ja imamo naljepšu stvar koja se dogodila, a to je dete. Mi smo bili u svemu odlični, ali pojavilo se nekoliko različitosti. Pa zašto te različitosti pretvarati u jednakost?

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vlado Kalember (@vladokalember) дана

hellomagazin.rsyoutube printscreen, Instagram

Više o temama: