Marina Visković završila u Hitnoj: Nisam mogla da dišem!

Marina Visković završila u Hitnoj: Nisam mogla da dišem!

Autor: | 19/01/2020

0

Atraktivna pevačica Marina Visković svojim nastupima obara rekorde u posećenosti, zagreva atmosferu do usijanja, ali ovoga puta je nakon koncerta završila u Hitnoj!

Pevačica Marina Visković je nastupila u prpunom klubu u Podgorici, a publika ni jednog momenta nije mogla ni da nasluti da se na sceni odvija drama.

Ređali su se hitovi, publika je pevala zajedno s njom, a pevačica Marina Visković se borila da udahne vazduh! Ipak, kao pravi profesionalac ni jednog trenutka nije odustala, niti napustila scenu.

Pevačica Marina Visković je kao pravi profesionalac održala nastup do kraja, uprkos bolu

Ali, čim su se završili poslednji taktovi pesme, po nju su stigla ambulantna kola i odvela je pravo u Hitnu, gde joj je ukazana adekvatna lekarska pomoć. Kako je ispričala, nju su toliko bolela pluća da nije mogla da udahne vazduh!

Marina je putem Instagram story-ja objasnila publici šta se desilo, zahvalivši se svima koji su došli na nastup. Vidno umorna i iscrpljena, pevačica Marina Visković je promuklim glasom ispričala šta se dešavalo tokom nastupa:

- Želela bih da se zahvalim svima koji su bili na mom nastupu. Ja sam se iskreno osećala jako loše jer me puno bole pluća, ne mogu da udahnem vazduh. Sad sam došla iz Hitne.

- Nadam se da vam to nije smetalo i da niste puno osetili. Jedva čekam ponovo da se družimo kada budem bila u punoj snazi. Ljubim vas sve i laku noć - poručila je Marina.

Ipak, ono što su sviprimetili je da Marina izgleda nikad bolje uprkos problemima tokom nastupa.

Marina Visković je na nastupu izgledala kao Dženifer Lopez!

Mnoge je podsetila na Dženifer Lopez pojavivši se s frizurom vrlo sličnom kao što u poslednje vreme nosi latino diva.

https://www.instagram.com/p/B7gW3BQBq_w/

Pevačica Marina Visković dosta pažnje posvećuje svom izgledu, jer smatra da je taj segment u njenom javnom pojavljivanju izuzetno bitan.

– Od malena sam volela lepo da se oblačim i da kupujem dobru garderobu. Jednostavno, moda je moj porok. Kada vidim nešto što mi se sviđa, skoči mi adrenalin i počnem da pravim kombinacije. Ne dopada mi se uniformisanost i izbegavam garderobu koja je takozvani ultimativni komad sezone.

Foto Dušan Juković

Pevačica Marina Visković vrlo dobro zna da odabere sjajne odevne komade, ali bez vulgarnosti i kiča

- Volim kada je neko kreativan i svoj, kad ima lični pečat. Od početka radim sa najvećim profesionalcima, među kojima su Marko Mitanovski, Darko Kostić, Biljana Tipsarević. Oni su uticali na moj stil. Svi neguju neku svoju estetiku, a opet svako je savršen na svoj način - objasnila je pevačica Marina Visković u intervjuu za magazin Hello! otkrivši šta je to što ženu čini zavodljivom.

– Zavodljivost je relativna stvar, ali da bi žena bila zavodljiva, neophodno je da bude svoja, duhovita, da ima samopouzdanje, sopstveni stil. Mislim da je najvažnije ne biti vulgaran, jer me vulgarnost asocira na sve što je suprotno od zavodljivog.

 

hellomagazin.rs ATA Images/Dušan Jauković

Slične Vesti

Najnovije vesti