Džordž Kluni prvi put otvoreno o razvodu od Amal

Džordž Kluni prvi put otvoreno o razvodu od Amal

18/03/2020

0

Džordž Kluni prekinuo tišinu

U poslednje vreme jedan od najpoznatijih parova u Holivudu, Amal i Džordž Kluni, prolazio je kroz bračnu krizu. Navodili su se različiti razlozi za razvod: od toga da se glumac brine za bezbednost svoje dece, blizanaca Ele i Aleksandra, usled pretnji koje njegova supruga dobija zbog svog političkog angažmana, do toga da je zapravo Džordž neveran svojoj lepoj supruzi.

Iako do sada nisu ni potvrdili ni demantovali vesti o bračnim nesuglasicama, Džordž je ipak rešio da prekine tišinu i preko svog tima za odnose sa javnošču stane na tačku glasinama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by S T Y L A H O L I K (@stylaholik) on Feb 29, 2020 at 4:34am PST

– Bez brige, ljudi, nema potrebe za panikom. Amal i Džordž se ne razvode –  kratko je rekao predstavnik za medije i tako stao na kraj glasinama da je 58- godišnji glumac spreman na razvod sa 41-godišnjom advokaticom za ljudska prava.

Skandal koji je uzdrmao porodičnu idilu Klunijevih: Džordž ima vanbračnu ćerku?! Evo šta je istina!

Amal ostvaruje svoj veliki san

– Amal je oduvek sanjala da će jednog dana imati troje dece, ali kada je rodila sad već dvogodišnje blizance, Ele i Aleksandra, Džordž je smatrao da su sa decom završili, otkrio je izvor blizak paru za pomenuti list.

– U početku se nadala da će njena jača polovina pre ili kasnije popustiti, ali ipak on nije želeo da ponovo "menja pelene" – pojasnio je istoimeni izvor, a zatim i oda zašto se Džordž predomislio.

Koliko je supruga Džordža Klunija uticajna i moćna govori i činjenica da su pojedini mediji kada je počela da se zabavlja sa slavnom holivudskom zvezdom preneli da sa advokatica za borbu za ljudska prava Amal Alamudin zabavlja sa glumcem. Akcenat su stavili na nju, jer su smatrali da je to zaslužila svojim radom i obrazovanjem, a slavni glumac je bio u njenoj senci.

Koja žena se usudila da stane na crtu lepoj i moćnoj advokatici: Džordž Kluni vara Amal?

– Poslednjih nekoliko meseci živeli su odvojenim životima, čak je u jednom trenutku holivudski glumac zbog čestih svađa rešio da se osigura u slučaju razvoda, pa je svoje ogromno bogatstvo prebacio na sigurno. Džordž je u tajnosti prebacio gotovo 500 miliona dolara na anonimni bankovni račun kako Amal u slučaju razvoda ne bi dobila ni centa od njegovog ogromnog bogatstva . Ipak, Džordž je od razvoda odustao jer je, shvatio da jeAmal nešto najbolje što mu se ikada dogodilo i da ne želi da je izgubi– zaključio je izvor i dodao kako par priželjkuje proširenje porodice.

Par se venčao u septembru 2014. godine, a tri godine kasnije postali su roditelji blizanaca Ele i Aleksandra.

Hellomagazin.rs/Marija Milenković Guliver/Getty/Instagram

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti