Zato je Luka Jović pobegao iz karantina - Sofija Milošević trudna!

Zato je Luka Jović pobegao iz karantina - Sofija Milošević trudna!

Autor: | 20/03/2020

0

Fubaler Luka Jović je prekršio zabranu i izašao iz karantina. A možda je ovaj razlog ono što je prevagnulo, jer je - Sofija Milošević trudna!

Iako je prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu naložilo policiji da podnese krivičnu prijavu protiv fudbalera Luke Jovića zbog nepoštovanja mera samoizolacije nakon što je došao iz inostranstva, verujemo da mu ni kazna neće teško pasti, jer je  - Sofija Milošević trudna!

Spekulisalo se da je Luka pravo sa aerodroma, iako je morao da bude u samoizolaciji, otišao kod Sofije i prisustvovao proslavi njenog rođendana.

Luka se koliko juče izvinjavao građanima Srbije što ih je možda ugrozio dolaskom iz Španije u kojoj virus korona i dalje divlja, a već danas je Sofija Milošević trudna objavila srećne vesti!

Da li je vest da je njegova devojka Sofija Milošević trudna bila ta koja ga je naterala da prekrši zabranu izlaska?

– Svi pišu da sam imala rođendansku žurku, a ja ne napuštam stan. O Luki ne mogu da pričam niti bilo šta vezano za njega da komentarišem. Ali što se mene tiče, ja nisam rođendan ni proslavljala niti su bile ikakve žurke kako su pisale novine.

https://www.instagram.com/p/B9Zu1o4KMUx/

U ovakvoj situaciju u kakvoj se nalazi naša zemlja, ma ceo svet, sumanuto je razmišljati da neko organizuje žurke. I niko nije dolazio ili bežao iz karantina zbog bilo čijeg rođendana, tako ni mog – ispričala je Sofija za Blic ne dajući ni nagoveštaj vesti koja će uzburkati javnost.

Luka Jović i Sofija Milošević su odlučili da u izolaciji budu zajedno i da ispoštuju sve mere opreza.

- Ja sam u izolaciji, okej sam, poštujem sva pravila mera koje su donete, kao što bi svi trebalo da poštujemo u Srbiji i da se trudimo da pomognemo komšijama.

https://www.instagram.com/p/B8bu00sIxiA/

- Svima sam ponudila pomoć lično, a za izolaciju sam se obezbedila još pre dve nedelje. U Beogradu sam, u svom stanu i ne izlazim. Takođe, apelujem svima da ne izlaze - ispričala je za Blic Sofija Milošević.

Ona je na pitanje kako se oseća trenutno objasnila da je dobro.

- Ja sam stvarno dobro, dobro se osećam i samosvesno se ponašam - rekla je Sofija za pomenuti list.

Iako su mnogi spekulisali o stvarnom povodu Lukinog ishitrenog poteza, niko nije pretpostavio da je Sofija Milošević trudna!

Sofija je uz njihovu zajedničku fotografiju objavila srećne vesti na Instagramu:

- Voleli bismo da sa vama podelimo srećne vesti, imaćemo bebu. Toliko sam zahvalna što Luka može da bude pored mene tokom ovog perioda. Ne mogu da zamislim da budem bez njega tokom ovih teških vremena koji se dešavaju u svetu - napisala je manekenka Sofija Milošević.

https://www.instagram.com/p/B99jHpKFDh_/

Luka nije na svom instagramu podelio vest da je njegova devojka Sofija Milošević trudna, ali verujemo da će se uskoro oglasiti.

Podsetimo Luka već ima sina sa Anđelom Manitašević, a nedavno je proslavio i njegov prvi rođendan. Fudbaler se našao na meti kiritika što tog dana nije bio uz svog jedinica.

Kako se nagađalo da je Lukina devojka, manekenka Sofija Milošević razlog nedolaska, ali se ispostavilo da je razlog potpuno drugačiji.

Sa svojom devojkom imam zdrav odnos što se tiče Davida i nikada me nije dovela u situaciju kao što se predstavlja u javnosti. Naprotiv, i ona je jako vezana za njega. I odlučili smo da mu priredimo iznenađenje povodom prvog rođendana ovde u Madridu zajedno – napisao je Jović na Instagramu.

https://www.instagram.com/p/B7_WrS6IKk8/

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Slične Vesti

Pročitajte još