Sofija i Luka u prvoj šetnji Madridom sa sinom (foto)

Sofija i Luka u prvoj šetnji Madridom sa sinom (foto)

Autor: | 01/10/2020

0

Luka i Sofija prve jesenje dane provode na najlepši mogući način - sa sinom koji će 8. oktobra napuniti mesec dana. Polako je došlo vreme i za izlazak iz toplog doma i prve šetnje po prelepom Madridu. Čim su napustili luksuznu vilu, paparaco ih je sačekao i uslikao.

Luka se odlično snalazi sa bebom, a dečak obožava da ga tata nosi dok su u šetnji. Želeći da se slika sa sinom, Luka je zastao i seo na klupu u parku, a paparaco je napravio fotografiju koja je oduševila fanove.

Pročitajte: Ekskluzivni intervju i fotografije! Sofija Milošević - Luka već planira treće dete

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели sofija milo ❤👶 (@sofijamilo.fans) дана 30. Сеп 2020. у 11:01 PDT

Preslatka porodica prepodne je provela u dugoj šetnji gradom. Dok je Luka zabavljao svog mlađeg sina, Sofija je obilazila prodavnice i kupovala neophodne stvari za bebu i sebe. Njena figura ponovo je jedna od tema o kojoj se raspravlja na "Instagramu", a većina pratilaca je oduševljena kako izgleda samo mesec dana posle porođaja.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Real Madrid Family 👨‍👩‍👧‍👦🤍 (@family.madridista) дана 30. Сеп 2020. у 11:59 PDT

Oboje su i dalje veoma uzbuđeni zbog rođenja prvog zajedničkog deteta, a Sofija je u jednom intervjuu za naš magazin istakla da se Luka veoma raduje drugom sinu i da želi još dece.

– On već planira treće. (smeh) Bio je veoma srećan, ali za razliku od mene, a upravo zato što već ima dete, potpuno je spreman za sve što nas očekuje. To njegovo iskustvo mnogo mi znači, dok brinem da li će sve biti u redu… Luka tačno zna kad treba da mi kaže “nisi debela, već trudna” ili “lepa si”, jer lagala bih kad bih rekla da nema dana kad mi se uopšte ne dopada ono što vidim u ogledalu - rekla je nedavno Sofija za magazin "Hello!".

Pročitajte: Prvi intervju posle porođaja - Sofija Milošević strepi da li će biti dobra majka

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, ATA Images, Instagram

Slične Vesti

Najnovije vesti