Sofija Milošević presrećna: Luka me je razmazio

Sofija Milošević presrećna: Luka me je razmazio

Autor: | 19/05/2020

0

Manekenka Sofija Milošević sa fudbalerom Lukom Jovićem očekuje prvo dete. Izašla je iz napornog perioda mučnina i slabosti i sada sa osmehom dočekuje svaki novi dan blagoslovenog stanja.

- Čim sam saznala, odmah je počela mučnina i bilo mi je tako loše. Prva tri meseca sam se namučila i ugojila sedam-osam kilograma - rekla je lepa manekenka i priznala da je Luka od nje napravio razmaženu trudnicu.

Pročitajte: Zato je Luka Jović pobegao iz karantina – Sofija Milošević trudna!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on May 15, 2020 at 1:06am PDT


On se stvarno trudi oko mene, razmazio me je. Baš je pažljiv, izlazi mi u susret za sve - otkrila je Sofija za Ekskluzivno, a zatim je ispričala i kakvi su planovi za venčanje.

Nismo još isplanirali svadbu u celoj ovoj situaciji, pričali smo, ali ne u skorijem periodu - rekla je manekenka i dodala da ipak neće sama kreirati venčanicu.

Trudna Sofija Milošević odlazi u Španiju

Sofija je navodno obavila sve preglede potrebne za trudnoću, dobila je odobrenje doktora da putuje, pa je odlučila da napusti Beograd i pridruži se Luki Joviću u Španiji.

Manekenka planira da uskoro otputuje za Madrid kako bi bila sa svojim izabranikom.

Pročitajte: Sofija Milošević: Luka nikada nije bio oženjen, a sa devojkom je raskinuo pre tri godine

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Feb 11, 2020 at 8:28am PST


- Stalno su na vezi preko video-poziva, a dok je u Beogradu društvo joj prave najbliži. Ona će, čim se otvore granice i počnu letovi, otputovati za Španiju. Sofija se veoma zabrinula zbog njegove povrede, a Luka je ubeđuje da će biti dobro i da nema potrebe da se nervira, posebno zbog njenog trenutnog stanja. Stres i nervoza joj sada nisu potrebni - navodi izvor za "Blic" - Luka je zasmejava, oboje pokušavaju da skrenu misli. Sofija mu je obećala da će odmah po otvaranju granica spakovati kofere i doći kod njega.

Trudna Sofija Milošević još razmišlja gde će se poroditi

Kako je već neko vreme u Beogradu bez svoje jače polovine, društvo joj prave njena i Lukina porodica, a Sofijina rođaka sa decom često prespava kod nje.

Pročitajte: Bivša devojka otkrila sve: Da li je Sofija Milošević “otela” Luku Jovića od Anđele?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic) on Feb 14, 2020 at 1:26pm PST


- Pošto Lukina sestra Mila živi u Beogradu, ona je najčešće sa Sofijom u kontaktu i kada imaju vremena, vide se. Dobro se razumeju iako su dosta različite, odlično se slažu. Sofija dosta vremena provodi sa sestrićima, za koje je vezana, ali i sa prijateljicama, što njoj koja voli da šeta, posebno sada kada je lepo vreme, izuzetno prija. Sofija obožava decu, da se igra sa njima i da im ugađa, pa je srećna što će za nekoliko meseci držati svoju bebu u naručju - objašnjava izvor.

Kao svaka trudnica, i Sofija počinje da razmišlja gde će se poroditi.

- Postoji opcija da to bude u Beogradu na privatnoj klinici, ali razmišlja i o Madridu. Volela bi da joj dete ima državljanstvo neke evropske metropole. Sve zavisi kako će odmicati trudnoća, ali i Lukina karijera. Mnogo je faktora o kojima trenutno razmišljaju. Luka je detinjast, ali je kao otac brižan, što je pokazao i prema sinu koga ima iz prethodne veze. Sofija je starija nekoliko godina, staloženija je, pa je to uticalo i na Luku - završava izvor ovog lista.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram

Slične Vesti

Najnovije vesti