Presrećna porodica napokon kod kuće: Prvi susret Lukinih sinova ostavlja bez reči i tera suze na oči (video)

Presrećna porodica napokon kod kuće: Prvi susret Lukinih sinova ostavlja bez reči i tera suze na oči (video)

Autor: | 11/09/2020

0

Sofija i Luka najzad su zajedno i mogu da uživaju sa svojim tek rođenim sinom Aleksejom. Posle porođaja, koji je protekao u savršenom redu, Sofija je neko vreme boravila u porodilištu, a danas je konačno došao dan da ona i beba odu kući. Ponosna mama uslikala je Luku kako sa sinom svi zajedno napuštaju bolnicu i kreću put luksuznog doma u Madridu.

Uzbuđenje pred prvi Aleksejov dolazak u porodični dom bilo je na vrhuncu, a Sofija se pobrinula da sve bude na svom mestu. Lepo vreme odmah ih je izmamilo u dvorište, a presrećna manekenka oduševljeno je napisala na profilu na „Instagramu“:

- Ponovo kod kuće!

Sofija i Luka odlučili su da, kada na svet dođe mali Aleksej, tu bude i njegov sin David. Luka je starijeg naslednika, koji ima godinu i po dana, dobio u vezi sa bivšom izabranicom Anđelom Manitašević. Trenutak kada se braća upoznaju Sofija je zabeležila snimkom koji topi i najtvrđa srca. Braća jedan preko puta drugog ‒ ljubav koja nema granice.

- Bratska ljubav - ponosno je napisala Sofija pored fotografije koja je oduševila sve njene pratioce, kao i prijatelje širom sveta.

Kada su se smestili u svoj ušuškani dom, manekenka je uspavala Alekseja i odlučila da se i sama malo odmori pored sina. Snimak na kome je pokazala kako izgleda samo tri dana posle porođaja objavila je na društvenim mrežama.

- Tako mi je čudno bez trudničkog stomaka - napisala je Sofija na snimku na kome se vidi da od viška kilograma nema ni traga ni glasa.

Složićete se da buduća supruga Luke Jovića izgleda savršeno, zar ne?

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram printscreen, instagram

Slične Vesti