Anastasija Ražnatović Instagram - Zvezda u usponu

Anastasija Ražnatović Instagram - Zvezda u usponu

Autor: | 27/01/2020

0

Anastasija Ražnatović Instagram koristi kako bi promovisala sebe. Ova influenserka zanosne lepote nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Ipak, Anastasija nije samo još jedno lepo lice, nego i uspešna mlada poslovna žena.

Anastasija Ražnatović Instagram ─ Slava upisana u genima

Iako je dete poznatih roditelja, Anastasija svoj put krči sama. Naviknuta na svet javnih ličnosti, s lakoćom je uplovila u medijske vode.

Odlazeći na koncerte svoje majke Cece, Anastasija je još kao devojčica upoznala estradni milje. Privikavši se na to okruženje i tempo, ona kao da je bila predodređena za uspeh.

Koristeći društvene mreže i druge Internet-kanale, Anastasija obožavaoce izveštava o svojim poslovnim aktivnostima. Njene dve pesme Savršen par i Rane doživele su ogromnu popularnost. One zajedno imaju bezmalo 65 miliona pregleda na Jutjubu!

Anastasija se bavi i modelingom. Kao zaštitno lice jedne modne kuće koja izrađuje bunde, ona se pojavila u engleskom izdanju žurnala Vogue.

Kako sama kaže, od majke više ne traži džeparac. Sebe izdržava već četiri godine, i to zahvaljujući Instagramu, muzici i godišnjim ugovorima.

Pevačica, model, influenserka ─ Multitalenat za novu eru

Da Anastasija Ražnatović ima istančan ukus za modu, pokazuju besprekorni stajlinzi na njenom Instagram profilu. Podjednako lepa u elegantnim haljinama i u odelima muškog kroja, mlada zvezda opravdava zvanje modne influenserke. Mnoge devojke se ugledaju na nju i prate njene beauty-savete.

https://www.instagram.com/p/B6xxDPDgb1-/?utm_source=ig_web_copy_link

Na koji način uspeva da izgleda perfektno u svim odevnim kombinacijama, a najbolje u kupaćem kostimu, popularna pevačica i blogerka skromno kaže da ipak nije savršena. Kao i mnoge druge devojke, i ona se ponekad bori sa kilogramima.

Zato i ne čudi što Anastasija sebe doživljava kao jednu sasvim običnu devojku, koja se ne razlikuje od ostalog sveta. Isto plačem, isto se radujem, isto se veselim, tvrdi mlada zvezda.

anastasija ražnatović instagram 6

A, da se porodica Ražnatović provodi kao i mnoge druge srpske porodice, pokazuje i snimak sa novogodišnjeg kućnog slavlja, koji je objavila Ceca. Poslavši obožavaocima novogodišnju čestitku, ona je podelila i deo vesele atmosfere.

Anastasija Ražnatović Instagram ─ Hrišćanska tradicija u porodičnom domu

Božić je praznik koji porodica Ražnatović uvek provodi zajedno, poštujući tradicionalne srpske običaje. Ceca se i ove godine pričestila u Hramu Svetog Save. Nakon pričešća, sa sestrom Lidijom i njenom porodicom, proslavila je najradosniji hrišćanski praznik uz bogatu božićnu trpezu.

Idući Božić za porodicu Ražnatović biće drugačiji jer će im se pridružiti novi član. U očekivanju prvog unuka i naslednika porodičnog imena, Ceca vrši pripreme za dolazak bebe. Ona je iz inostranstva naručila ručno pravljenu kolevku, dizajniranu po njenim željama i nacrtu. Na specijalnoj, pozlaćenoj pločici biće ispisano Željko ime za koje su se Veljko i Anastasija dogovorili da će poneti prvi unuk njihovog oca, Željka Ražnatovića Arkana.

Anastasija ne krije koliko joj otac nedostaje. Ona kaže da nema dana da ne misli na njega i kako bi volela da ga zagrli. Svoju sreću što će postati tetka volela bi da može sa njim da podeli. 

Anastasija Ražnatović taksi plaća pesmom

Krajem godine, Cecina ćerka je doživela veliku neprijatnost. U šetnji Parizom, ona je bila opljačkana u po bela dana. Anastasija je sa drugaricom morala da se snađe u nepredviđenoj situaciji.

Ostavši bez novca i u nemogućnosti da plati taksi, Anastasija je pevala taksisti. On je bio toliko oduševljen njenim glasom da je odbio ponuđeni novac kada su stigli pred hotel. Ova vest je preplavila društvene mreže, a našla se čak i na portalu čuvenog Daily Mail-a.

https://www.instagram.com/p/BtTsCpGnyq-/?utm_source=ig_web_copy_link

Nakon ove avanture, Anastasija Ražnatović Instagram je upotrebila da svoje pratioce obraduje prelepim slikama pariskih znamenitosti koje je obišla.

Anastasija Ražnatović ─ Instagram će zabeležiti njenu udaju

Nakon Veljkove i Bogdanine svadbe, mnogi su pitali Anastasiju da li i ona planira da stane pred oltar. Međutim, iako se dugo zabavlja sa Đorđem Kuljićem, Cecina naslednica smatra da je za udaju još premlada. Želi da upozna svet i izgradi sebe pre nego što se nekome obaveže za ceo život.

U svakom slučaju, kada se odluči na taj važan korak, obavestiće svoje obožavaoce na društvenim mrežama. Ne treba sumnjati da će to biti viralna vest, a magazin Hello će vas o svemu izveštavati.

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic