Anastasija Ražnatović - Cecina slika i prilika

Anastasija Ražnatović - Cecina slika i prilika

Autor: | 05/03/2020

0

Ceca i Anastasija najbolji su primer toga da su deca ogledalo roditelja. Lepotu i pevački talenat Anastasija je nasledila od majke, a po svoj prilici, pred njom je uspešna muzička karijera.

Poznato je da naša folk diva sa svojom decom, Veljkom i Anastasijom, ima sjajan odnos pun topline i ljubavi. Ona voli javno da se pohvali njihovim uspesima i da im uputi komlimente na račun izgleda i onoga što su postigli svojim trudom.

Ceca je oduvek bila posvećena deci i njihovom vaspitanju. Još dok su Veljko i Anastasija bili mali, ona ih je vodila na nastupe i već tada su osetili neverovatnu energiju karakterističnu za koncerte. Zbog toga je i bilo očekivano da se barem jedno od njih odluči za pevački poziv.

https://www.instagram.com/p/B2wWsgXH3sy/

Nakon što se Veljko oženio, Ceca više vremena provodi sa svojom naslednicom. Anastasija je zrela i svojim savetima pomaže majci u donošenju nekih važnih odluka. Njihov odnos je otvoren i prijateljski. Potpuno su iskrene i svoje mišljenje iznose bez zadrške.

Zbog toga, Ceca uvek pažljivo sluša ono što na određenu temu Anastasija ima da joj kaže. Njihovi razgovori nisu ograničeni samo na svet muzike, već se tiču i svakodnevnih dešavanja.

Ceca i Anastasija vole da zajedno posećuju različite prestoničke događaje, a svojom lepotom uvek privlače pažnju prisutnih. Primetno je da svoje odevne kombinacije i celokupan stajling pažljivo biraju. Boja garderobe koju nose najčešće je usklađena, a stilski pečat postižu odabirom efektnih detalja.

Svetlana Ceca Ražnatović odavno je ostvarena kako na privatnom, tako i na poslovnom planu. Smatra da bi, zbog talenta koji poseduje, Anastasija mogla da nadmaši njen uspeh. Balkanska zvezda se rado priseća ćerkinih pevačkih početaka, a jedan takav snimak osvanuo je i na društvenim mrežama.

Jedanaestogodišnja Anastasija nastupila je u jednom zabavnom programu i oduševila one koji su je slušali.

https://www.instagram.com/p/B3jhRtZl1_v/

Ceca i Anastasija - Prijateljice i saradnice 

Ceca ne krije zadovoljstvo što je ćerka krenula njenim stopama. U građenju karijere pruža joj nesebičnu podršku, a savetima iz prve ruke pomaže da neke izazove lakše savlada. Sa druge strane, svesna je da se Anastasija sama mora izboriti za mesto na estradi.

Konkurencija je velika i samo oni najbolji mogu opstati. Kvalitetne pesme su jedini način da se izgradi ozbiljna karijera.

Prvi singl, Savršen par, Anastasija je objavila 2018. godine. Pre toga, pevala je prateće vokale na Cecinom albumu i već tada pokazala da ima predispozicije za solo karijeru. Sa 55 miliona pregleda na Jutjubu, Savršen par i dalje je jedna od omiljenih domaćih pesama. .embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

To što joj je majka jedna od najvećih muzičkih zvezda regiona ima i prednosti i mane. Očekivanja publike su velika, ali obožavaoci misle da će Anastasija, uz majčinu pomoć, lakše uspostaviti važne poslovne kontakte.

Anastasija uveliko priprema svoj prvi album koji će biti objavljen do leta. Njeni fanovi jedva su dočekali da čuju  najnoviju pesmu Heroina. Iako spot još uvek nije snimljen, pesma je veoma slušana i komentari su odlični.

U iščekivanju lepih događaja

Ceca i Anastasija veoma se raduju predstojećem periodu. Pored toga što će intenzivirati svoje poslovne aktivnosti, dobiće pojačanje u najbližem okruženju.

Veljko je krajem prošle godine stao pred matičara. Njegova izabranica, Bogdana, trebalo bi uskoro da se porodi. Svi sa nestrpljenjem iščekuju mališana koji će ime dobiti u znak sećanja na svog dedu, Željka.

Mladi bokser planira da rođenje prvenca proslavi na tradicionalan način, uz prisutvo rodbine i prijatelja. On će sa suprugom i sinom ostati da živi u Cecinoj vili, tako da će i ona moći svakodnevno da uživa pored bebe.

Ceca svaku priliku koristi da pokaže koliko ceni i voli svoju snajku. Pratioce Instagrama oduševila je snimkom na kome se vidi kako Bogdana sprema kulinarske specijalitete.

https://www.instagram.com/p/B8PVlZlJppc/

Sa druge strane, Bogdana je poštovanje koje gaji prema svekrvi iskazala time što se udala u Cecinoj venčanici.

Čitajte Hello! Donosimo vam zanimljive i aktuelne vesti iz sveta poznatih.

Komentari (0)

Loading
Hello Boško Karanović, Antonio Ahel/ATAImages, Instagram

Najnovije vesti