Anastasija Ražnatović Instagram influenserka: Već četiri godine samu sebe izdržavam!

Anastasija Ražnatović Instagram influenserka: Već četiri godine samu sebe izdržavam!

Autor: | 30/12/2019

0

Iako bi mnogi pomislili da ćerka Cece Ražnatović uživa kraj majke i da ne brine o finansijama, istina je drugačija. Ona je Anastasija Ražnatović Instagram influenserka koja zarađuje!

Mlada pevačka zvezda u usponu, Anastasija Ražnatović, ne uzima od majke "džeparac", već se samostalno brine o svojim finansijama. Jedan od načina zarade dolazi i sa Instagrama, gde popularna Tasa ima skoro milion pratilaca.

Anastasija Ražnatović Instagram doživljava i koristi kao mesto za reklamu, ali i za zaradu

Gostujući u jednoj od emisija, Anastasija je otkrila da nije od one dece poznatih koji privilegiju imućnih roditelja koriste do maksimuma.

Ona nema kartice s kojima može da podiže novac s maminog računa, ali ni "džeparac" koji dobija od nje.

- Već sigurno četiri godine samu sebe izdržavam, tako da nisam uopšte tražila novac od majke. Veoma mi je drago i ponosna sam na to.

Težila sam da budem samostalna i to se ostvarilo. Najviše zarađujem od Instagrama i godišnjih ugovora - objasnila je Anastasija u emisiji Lično, nezvanično gostujući kod voditelja Filipa Čukanovića.

Ipak, iako je Ceca Ražnatović naučila svoju decu da budu samostalna i da se sami brinu o sebi, to ne isključuje njenu brigu o njima.

- Mislim da će ceo život tako biti. Majka je majka, ali dosta vremena provodimo zajedno. Ja se ne krećem često po gradu, ako ne radim nešto vezano za posao, onda sam kod kuće - objašnjava Anastasija koja zbog popularnosti svoje mame, ali i svoje, nije sasvim opuštena i "slobodna" da se šeta gradom kao i sve druge devojke.

- Često sam u Knezu, a mama ne može da prođe, a da nije tri sata ujutru. Obično se kamufliram, ne budem sređena. Bez šminke i u šljampavim stvarima mi je najudobnije. Volim da šetam ovuda.

Iako "kamuflirana", kako sama kaže, nije neprepoznatljiva, te su susreti s ljudima koji žele da je pozdrave, upoznaju, mladi zatraže autogram, nešto što ipak ne može potpuno da izbegne. Popularnost je breme koje nosi od detinjstva, jer je dete poznatih roditelja

- Teško je, ali imam 21 godinu, valjda sam navikla. Čitav život se privikavam - objasnila je Anastasija u pomenutoj emisiji.

Anastasija Ražnatović ne dobija od mame Cece "džeparac" i ne koristi njen bankovni račun

Pošto mama Ceca Ražnatović ima svoj auto, mnogi su se upitali zašto Anastasija nije za volanom nekog dobrog automobila. Da li su u pitanju pare ili je stvar u nečemu mnogo jednostavnijem?

- Ne vozim svoj auto zato što učim za vozački. Uskoro imam teorijski ispit, tako da, poželite mi sreću. Nadam se da ću se super snaći u vožnji.

Iako mi moj brat govori da ću biti najgori vozač na svetu, jer nemam apsolutno nikakvu koordinaciju. Mislim da ću se super snaći, pokazaću im suprotno. Često se vozim i taksijem - objasnila je Anastasija razotkrivši još jednu "teoriju zavere".

Anastasija Ražnatović Instagram zvezda, pop zvezda u usponu, nije umišljena i nedodirljiva

A ono što je najviše zanimalo mlađu generaciju koja čini njene mnogobrojne fanove koji je vole i prate, je to kako održava sjajnu liniju i kako uvek izgleda fit. 

- Ja nisam od žena koje mogu da jedu šta požele, a da se to ne vidi. Ja zaređam, pa me nema nekoliko meseci, ali sve mi teško pada. Povukla sam na oca, lako se gojim - priznala je sa osmehom mlada zvezda.

A pošto je vreme posta, Anastasija kao i čitava njena porodica poštuju običaje i pridržavaju se posta pred Božić.

- Postim ceo post. Pomalo je teško, jer je jednolična hrana, jede se po gradu. To radim zbog drugih stvari i lepše se osećam. Ja i kuhinja smo dva sveta, ali jedem posne paštete, ajvar i tako dalje - objasnila je Anastasija.

Anastasija Ražnatović Instagram bombarduje savršenim fotografijama, ali priznaje da nije uvek tip-top sređena

Mlada pevačica je do nedavno živela sa dečkom Đorđem živela u iznajmljenom stanu, ali se nakon izvesnog vremena vratila u svoj porodični dom.

Svi su spekulisali da je možda došlo do raskida, kraja ljubavi, ali razlozi su sasvim drugačiji i čisto praktične prirode.

- Malo je čudno. Ja jesam živela odvojeno od porodice u iznajmljenom stanu. Više je to bio moj stan, a on u Beogradu bude sa mnom, a sada sam ja pola kod porodice, pola u Novom Sadu kod njega. Bolje da budem kod porodice - priznala je Anastasija.

Anastasija Ražnatović: Za mene je gospodin, to sam letos čitala u novinama, čovek koji je ženi koja to nije mogla sebi i deci da priušti, platio letovanje

Gostujući kod Sanje Marinković u Magazinu In, Anastasija je priču dečku, ali i o onome ko je za nju pravi gospodin dopunila na divan način.

Voditeljka je upitala "Ko je na javnoj sceni po mišljenju njenih gostiju bio gospodin u 2019. godini?", a Cecina ćerka je sve oduševila svojim odgovorom.

- Možda nema veze sa tim što si pitala, ali za mene je gospodin, to sam letos čitala u novinama, čovek koji je ženi koja to nije mogla sebi i deci da priušti, platio letovanje. On je vlasnik turističke agencije. Ona je tražila plaćanje na rate, on joj je rekao da svako dete zaslužuje da ide na more i platio letovanje. To je za mene gospodin - rekla je Anastasija.

hellomagazin.rs ATA Images

Pročitajte još