Anastasija Ražnatović: Nije vreme da se udajem

Anastasija Ražnatović: Nije vreme da se udajem

Autor: | 07/01/2020

0

Anastasija Ražnatović uskoro postaje tetka

Porodicu Ražnatović ove godine očekuje neizmerna radost. Naime, sin folk zvezde Cece Ražnatović, Veljko, postaće otac, a njegova supruga Bogdana nosi sina, kome su odlučili da daju ime Željko. Prinovi se svi u porodici raduju, i sa Bogadanine i sa Veljkove strane, a možda ponajviše buduća baka, Veljkova majka. Ceca sprema poseban poklon za unuka -unikatnu kolevku, koja se izrađuje po posebnim merama, anatomskim pravilima i materijalima koji brinu o zdravlju bebe. Ova vest neizmerno je obradovala i Veljkovu sestru, Anastasiju, koja tvrdi da je njen brat svestan odgovornosti koja ga očekuje.

Nadmašila očekivanja: Anastasija Ražnatović zablistala u novogodišnjoj noći (foto)

-Mislim da je dosta sazreo i da je svestan da zajedno sa bebom dolazi velika odgovornost. Život će mu se okrenuti naglavačke, kao i Bogdani. Svesni su oboje toga, ali Veljko je odavno od kada je ušao u vezu sa Bogdanom potpuno promenio način života. Posvećen je porodici i svom sportu. Ništa mu ne fali i veoma će se dobro snaći u ulozi oca, rekla je Anastasija za Telegraf.

Veljko Ražnatović: Mnogo lepih stvari sam doživeo za ove 22 godine, ali ovo je najlepši osećaj dosad!

– Uz Božju pomoć dočekujemo sina kog ćemo nazvati po dedi, onako kako sam i ja dobio ime. Tradicija će se nastaviti – rekao je Veljko, a njegova sestra Anastasija istakla je da je biti tetka jedan od najlepših osećaja.

–Nastojim da budem onakva tetka kakvu ja imam. To podrazumeva da budem najbolja tetka na svetu. Nismo imali oca, ali jesmo nju

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SERBIAN ACE ?? Српски Ас (@veljkoraznatovic) дана 6. Мај 2019. у 12:45 PDT

Veljko je mnogo puta pričao kako je Lidija najvažnija žena u njegovom životu, a da mu mnogo znači dokazao je tako što je tetovirao njeno ime.

Anastasija sebe još uvek ne vidi pred oltarom

Kako je je već duže vreme u emotivnoj vezi sa Đorđem Kuljićem, nameće se pitanje da li je Anastasija spremna da stane pred oltar.

- Da, to me većina ljudi pita kada me sretnu posle ove svadbe - da li sam sledeća. Svakako da planiram jednog dana da stanem na ludi kamen, ali smatram da još nije vreme za to. Nigde mi se ne žuri, smatram za sebe da sam i dalje mlada. Kada bude bilo suđeno, desiće se - kaže Anastasija koja već četiri godine ne traži džeparac od mame.

– Već sigurno četiri godine samu sebe izdržavam, tako da nisam uopšte tražila novac od majke. Veoma mi je drago i ponosna sam na to. Težila sam da budem samostalna i to se ostvarilo. Najviše zarađujem od Instagrama i godišnjih ugovora – objasnila je nedavno Anastasija u emisiji Lično, nezvanično gostujući kod voditelja Filipa Čukanovića.

Hellomagazin.rs Ata/Instagram

Pročitajte još