Konačno zajedno: Dok Željko spava Bogdana i Veljko se ludo zabavljaju (video)

Konačno zajedno: Dok Željko spava Bogdana i Veljko se ludo zabavljaju (video)

Autor: | 18/06/2020

0

Bogdana i Veljko Ražnatović konačno su zajedno i mogu da uživaju sa svojim sinom Željkom. Iako je odmah po napuštanju bolnice tročlana porodica Ražnatović bila na okupu, mladi roditelji odlučili su da se mama i beba upute u Titel. S obzirom na to da je Ceca rešila da u potpunosti preuredi i prilagodi prostorije za novog člana porodice, a radovi nisu gotovi, Bogdana, Veljko i Željko neko vreme boraviće bliže porodici Rodić.

Ali, njihove planove o idiličnom porodičnom životu poremetio je virus korona.

Pročitajte: Ceca i Veljko pozitivni na korona virus

Odmah po završetku dvodnevne proslave dvodnevne proslave, u medijima je kao bomba odjeknula informacija da su neki od gostiju pozitivni na ovaj virus. Ceca i čitava njena porodica odmah su se testirali i prvi razultati pokazali su da su svi negativni. Međutim, posle obaveznog ponovljenog testiranja Veljko i Ceca su bili pozitvni i morali su u karantin. Ostali članovi porodice Ražnatović, kao i Rodić, uključujući Bogdanu i Željka nikada nisu bili pozitivni na ovaj virus.

Pročitajte: Veljko i Ceca Ražnatović poslali poruku iz izolacije (video)

Bogdana i Veljko Ražnatović ‒ Osmesi govore više od reči

Veljko i Ceca dane su provodili u porodičnoj kući u Ljutice Bogdana i nisu se viđali ni sa kim. Juče je ponovo izvršeno testiranje i njihovoj sreći nije bilo kraja ‒ rezultati su bili negativni. To je značilo da je opasnost prošla i da je vreme da se Veljko pridruži svojoj Bogdani i tek rođenom sinu.

Pročitajte: Začarani krug - Anastasija i Bojana volele su istog momka?

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SERBIAN ACE 🇷🇸 Српски Ас (@veljkoraznatovic) дана 7. Апр 2020. у 1:22 PDT

Bogdana i Veljko Ražnatović sreću što su ponovo zajedno nisu mogli da sakriju, pa su na „Instagramu“ i objavili kako se zabavljaju dok njihov mezimac spava. Srećni i raspoloženi, našli su način da se ludo zabave i u kišnom danu. Okruženi blatom, barama i muljem, Veljko i Bogdana uživali su u vožnji kvadom, a nije im smetalo ni što su od glave do pete prekriveni blatom.

Pročitajte: Bogdana je sa Veljkom, Bojana sa Mirkom, a zašto Nataša Rodić nema dečka?

Veljko je objavio snimak i pokazao kako sjajno izgleda Bogdana samo dve nedelje posle porođaja. Prirodna i bez šminke, supruga Veljka Ražnatovića uživala je u ludom provodu u rodnom Titelu.

Pogledajte kako se Bogdana i Veljko Ražnatović zabavljaju dok Željko spava.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, instagram

Slične Vesti

Najnovije vesti