Maldivi ih ne zanimaju! Ovako Bogdana i Veljko letuju sa sinovima Željkom i Krstanom FOTO

Maldivi ih ne zanimaju! Ovako Bogdana i Veljko letuju sa sinovima Željkom i Krstanom FOTO

Autor: | 26/07/2023

0

Veljko i Bogdana letuju sa sinovima

Dok se u Beogradu smenjuju toplotni talasi sa olujama kakve se na ovom području ne pamte Veljko Ražnatović provodi se sa porodicom na omiljenoj letnjoj destinaciji.

Sin Cece Ražnatović sa suprugom Bogdanom i decom odmara se na Kipru, u Aja Napi, jednom od najlepših mesta u grčkom delu ostrva, gde popularna pevačica ima kuću.

Instagram

 

Dok trogodišnji Željko i njegov mlađi brat Krstan uživaju u igrama na plaži, pod budnim okom lepe mame, Veljko osvaja vrhove litica sa kojih pogled puca na otvoreno more.

Pročitajte: Privatni raj na Kipru - Vodimo vas u letnju rezidenciju Cece Ražnatović FOTO

Društvo im prave prijatelji, sa kojima posećuju lokalne barove pod vedrim nebom pune veselog sveta, voze se gliserom ili kolima kroz grad, a Veljko ne zapostavlja ni treninge, iako je zvanično na odmoru.

Instagram

 

Instagram

 

Na fotografijama koje uspešni bokser objavljuje na Instagramu možemo da vidimo razne lepe scene: Kipar je neodoljiv u ovo doba godine, Krstan je porastao i presladak je, ali teško je reći na koga liči, a mama i tata razmenjuju nežnosti kad god ugrabe slobodnu priliku, odnosno kada nađu mesto da se malo osame, kao što je jedna klupa na vrhu rta Greko.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović

Slične Vesti

Pročitajte još