Bogdana je sa Veljkom, Bojana sa Mirkom, a zašto Nataša Rodić nema dečka?

Bogdana je sa Veljkom, Bojana sa Mirkom, a zašto Nataša Rodić nema dečka?

Autor: | 16/06/2020

0

Sestre Bogdana, Bojana i Nataša Rodić su postale neverovatno popularne u domaćim medijima, posebno od kada je Bogdana započela romansu s Veljkom Ražnatovićem

Bogdana Rodić je postala gospođa Ražnatović, a nedavno i mama malog Željka. Bojana Rodić je uplovila u vezu s sinom Goce Božinovske - Mirkom Šijanom.

Nataša Rodić je nakon rođenja malog Željka na svom Instagramu postavila emotivnu poruku posvećenu svojoj sestri Bogdani:

- Hvala vam za najveću sreću na svetu! Niko se nije nadao da ćes baš prva biti ti, uvek u našim očima tako malena. Hvala vam što ste nam priredili najveću sreću na svetu da postanemo tetke. I znaš i sama koliko nam je uvek bilo teško da tati izaberemo poklon za rođendan.

E pa, upravo ste mu baš vi doneli najlepši ikada. I ne brini iako smo dobili bebu, ti ćeš i dalje biti nasa beba! - poručila je Nataša uz zajedničku sliku sa Bogdanom i Bojanom.

Pročitajte: Nataša, Bogdana i Bojana- Ko su fatalne sestre Rodić?

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Natasa Rodic (@miss.rodic) дана 3. Јун 2020. у 5:01 PDT

Pročitajte: Ponosna tetka Anastasija otkrila na koga liči mali Željko

Dok je Bogdana u skladnom braku s Veljkom Ražnatovićem, Bojana je u emotivnoj vezi s strastvenim mladićem koji prkosi pravilima, a Nataša je i dalje sama. O prve dve sestre Rodić tabloidi neprestano pišu, dok o Nataši gotovo niko ništa ne zna. Njen ljubavni život je svima enigma.

Foto Instagram/miss.rodic

Zašto je treća sestra Rodić sama pitali su se mnogi, jer ne zaostaje sa lepotom i atraktivnošću za svojim popularnim sestrama?

Nataša Rodić nema vezu sa nekim od poznatih momaka iz sveta šou-biza, ali to ne znači da o njoj nećemo uskoro čitati neki sočan trač ili bajkovitu ljubavnu priču.

Pročitajte: Sestre Rodić zavode estradu, da li je Stefan Živojinović zaljubljen u nju?

I dok je javnost u iščekivanju trača ili ljubavne romanse treće sestre Rodić, Nataša je odlučila da na ovaj način odgovori znatiželjnicima:

- Kad nemaš dečka, nemaš ni problema - poručila je ona.

Ipak, da li je ovo prava istina ili Nataša Rodić samo ne želi da postane glavna tema tabloida? Da li je Nataša Rodić zaista sama ili je njeno srce već ukrao neko ko nije tako popularan?

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti