Začarani krug: Anastasija i Bojana volele su istog momka?

Začarani krug: Anastasija i Bojana volele su istog momka?

Autor: | 16/06/2020

0

Rodići i Ražnatovići uveliko su glavna tema medija, a sve je počelo od kada je Bogdana Rodić osvojila Veljkovo srce. Od tada se začarani krug ljubavi ne završava i svakim danom otkrivaju se nove tajne, koje bi mogle da pomute porodičnu idilu.

Sigurna luka Anastasije i Veljka Ražnatovića

Anastasija i Veljko od malena su pod budnim okom javnosti, a njihov emotivni život omiljena je tema „pripadnika sedme sile“. Izgleda da su se najpoznatiji brat i sestra emotivno skrasili i da uživaju uz svoje partnere. Veljko sa suprugom Bogdanom, koja mu je nedavno podarila sina, a Anastasija sa dečkom Đorđem Kuljićem, novosadskim biznismenom.

 Pročitajte: Zgodan, lep i njen: Anastasija Ražnatović najzad pokazala dečka!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SERBIAN ACE 🇷🇸 Српски Ас (@veljkoraznatovic) on May 8, 2020 at 11:42am PDT

Ali izgleda da ih njihova prošlost ne ostavlja na miru. Poznato je da su Anastasija i Veljko bili u dugogodišnjim vezama ‒ ona sa Kostadinom, a on sa Mašom Terzić. Obe ljubavi bile su velike, ali i burne, a izgleda da je Terzićima trebalo mnogo vremena da prebole Ražnatoviće.

Sve ljubavi Bojane Rodić

Naime, kako novinari saznaju Bojana Rodić, Bogdanina sestra, koja je sada u velikoj ljubavi sa Mirkom Šijanom, delila je dečka sa Anastasijom Ražnatović i to ne bilo kog, već Anastasijinu veliku ljubav Kostadina.

Pročitajte: Ko su fatalne sestre Rodić?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojana Rodic (@bojana__rodic) on Jun 9, 2020 at 7:28am PDT


Izgleda da je Bojana imala buran emotivni život i povezuju je sa mnogim momcima sa javne scene, među kojima su i Stefan Živojinović, Stefan Karić i Dejan Savić, biznismen, koga je lepa Titelka prevarila sa Kostadinom Terzićem.

Još jedna stvar koja je uzburkala javnost svakako je nedavna zajednička fotografija Maše Terzić i Olje Radoičić, koje su se ludo provodile u gradu. Ove lepotice bivše su devojke Veljka Ražnatovića i Mirka Šijana, kojima nije prvi put da devojke biraju iz istog društva, ili iste porodice.

Pročitajte: Veljko Ražnatović: Kraj romanse sa Mašom Terzić

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojana Rodic (@bojana__rodic) on Jun 9, 2020 at 7:28am PDT

Dok su Veljko i Maša imali turbulentnu vezu, Olja i Mirko bili su u višegodišnjoj vezi, za koju su znali svi članovi Mirkove porodice. Međutim, kada ga je Veljko upoznao sa fatalnom lepoticom iz Titela, u ljubavi sa dugogodišnjom devojkom nastupila je emotivna distanca, a potom i raskid.

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mirko Šijan (@miresijan) on May 25, 2020 at 11:44am PDT


Sada su, kako izgleda, i Ražnatovići i Rodići stavili tačku na svoju burnu prošlost. Dok Bogdana i Veljko uživaju u svojoj ljubavi i sinu Željku, Anastasija je u srećnoj emotivnoj vezi, a Bojana uživa u strasnom zagrljaju Mirka Šijana. Svi su srećni i zaljubljeni i zatvorili su vrata pred burnom prošlošću, koja na suptilne načine i dalje pokušava da im se vrati u život i pomuti im emotivnu sreću.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram