Nema nazad: Veljko doneo konačnu odluku, Bogdana ćutke prihvatila nakon trećeg porođaja

Nema nazad: Veljko doneo konačnu odluku, Bogdana ćutke prihvatila nakon trećeg porođaja

Autor: | 13/06/2024

0

Veljko Ražnatović doneo konačnu odluku

Bogdana Ražnatović porodila se 14. maja i na svet je donela trećeg sina, kome su se najviše obradovala braća Željko i Krstan i tata Veljko.

Boško Karanović

 

Mnogi su se iznenadili zbog dečakovog imena, koji je prvobitno trebalo da se zove Ilijan, a zatim su pred sam pororđaj, Ražnatovići rešili da trećem nasledniku podare ime Isaija.

Kako saznaje Kurir, odluku o promeni imena doneo je sam Veljko, a predlog je oduševio sve članove porodice, posebno njegovu mamu Svetlanu Cecu Ražnatović, koja je odmah po rođenju unuka izjavila da se nije mešala u odabir imena.

Mali Isaija je svoje ime dobio po ocu Isaiji, poznatom igumanu manastira Ilinje iz Šabačke eparhije. 

Veljko je na ovaj način hteo da iskaže veliko poštovanje i zahvalnost prema ovom monahu i duhovniku pošto je pre desetak godina proveo nekoliko meseci kod njega u manastiru. 

Pročitajte: Skromno i jednostavno, svima dostupno - Ovako su Veljko i Bogdana uredili sobu za sina Isaiju

Boraveći tada u ovoj svetinji u postu i molitvama, Veljko je pomagao manastirskoj bratiji u svim poslovima i dužnostima. 

Posebno se bio zbližio sa igumanom Isaijom, koji mu je nesebično pomogao svojim savetima i molitvama, što bokser nikad nije zaboravio.

Cecin sin je tokom boravka u ovom manastiru u blizini Bogatića zavoleo i životinje, a posebno pse, jer je otac Isaija u tom kraju poznat po tome što je u Ilinju napravio veliki azil za napuštene životinje.

To se tada jako svidelo Veljku, koji je nekoliko godina kasnije u Titelu napravio i odgajivačnicu pasa, ali je i sam udomio napuštene životinje.

Instagram

 

Inače, i sama Ceca je više puta oboravila u Ilinju kako bi razgovarala sa ocem Isaijom, ali i prisustvovala svetoj tajni jeleosvećenja (molitvi za zdravlje gde se vernici pomazuju osvećenim uljem), a koja se u manastiru održava svake druge subote.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin M. M./ATA Images

Slične Vesti