Dragana Mirković tužila Tonija Bijelića, RAZLOG je...

Dragana Mirković tužila Tonija Bijelića, RAZLOG je...

Autor: | 31/05/2024

0

Dragana Mirković u procesu je razvoda od biznismena Tonija Bijelića, a kako pišu domaći mediji, ona ga je navodno tužila.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Dragana i Toni će se uskoro tim povodom, navodno, sresti i na sudu jer je prvo ročište zakazano.

Pročitajte: Pravda je na njenoj strani, Dragana Mirković dobila bitku, ODLUKA pala!

Naime, iako je u početku u javnosti bilo reči o sporazumnom razvodu, do toga ipak navodno neće doći.

Kako Telegraf piše, Dragana je rešila da preko suda podele imovinu koju imaju, jer „drugačiji dogovor trenutno nije moguć”, tvrdi izvor.

Inače, Dragana Mirković je nedavno saopštenjem obavestila javnost da se razvodi od Tonija sa kojim je dobila dvoje dece - ćerku Manuelu i sina Marka.

No, da li su „bivši”?

Posle najnovijeg oglašavanja austrijskog biznismena, to pitanje definitivno treba postaviti.

Naime, Toni je putem advokatice poslao jednom hrvatskom portalu zahtev za objavu ispravke članka sa naslovom „Deca su joj najveća podrška: Dragana se oglasila nakon napisa o aferi Tonija Bijelića i Meline Džinović” i podnaslovom: „Nakon što je njen bivši suprug, Toni Bijelić, otputovao u Monako gde se, uostalom, nalazi i Melina Džinović, pevačici Dragani Mirković najveća podrška su njena deca.”

Milan Maričić ATA images

 

U zahtevu Tonija Bijelića, između ostalog, stoji:

- Već se u samom naslovu članka navodi da g. Toni Bijelić ima ljubavnu 'aferu' s Melinom Džinović (bivšom suprugom Harisa Džinovića), dok se u podnaslovu tvrdi da je on 'bivši suprug' pevačice Dragane Mirković.

U članku se navodi da je g. Bijelić otputovao u Monako gde se već nalazi i Melina Džinović, čime se dodatno pojačava utisak da su njih dvoje u ljubavnoj vezi i da u Monaku zajedno i borave - navodi se na početku saopštenja.  

- Opisane informacije objavljene na portalu su neistinite i klevetničke, a k tome i uvredljive tvrdnje o Toniju Bijeliću: kao osobi koja ima 'ljubavnu aferu' s Melinom Džinović i kao bivšem suprugu pevačice Dragane Mirković.

Na te uvredljive neistine iz članka ističem:

1. da Toni Bijelić nije bivši suprug pevačice Dragane Mirković;
2. da Toni Bijelić nije ni u kakvoj preljubničkoj aferi s Melinom Džinović i nije zbog nje otputovao u Monako.

Uz ovaj ispravak i odgovor na informaciju kojom je oklevetan i javno oblaćen, Toni Bijelić upotrebiće i druga sredstva zajamčena građaninu Ustavom i zakonima, kako bi pribavio potpuniju moralnu i materijalnu zadovoljštinu za pričinjenu štetu svojoj časti, dostojanstvu, ličnom i poslovnom ugledu, te interesima.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages

Slične Vesti

Najnovije vesti