Željko Joksimović prelomio, ide dalje! Jovana tu ništa ne može...

Željko Joksimović prelomio, ide dalje! Jovana tu ništa ne može...

Autor: | 21/12/2023

0

Željko Joksimović pre nekoliko dana odlučio je da uz pomoć istaknutih umetnika iz filmske industrije ekranizuje pesmu „Hiljadu žena”.

Miša Obradović

 

U emisiji „Prvi red” na televiziji K1, jedna od najvećih regionalnih zvezda ekskluzivno otkriva sve detalje vezane za novi spot i album koji bi u prvoj polovini naredne godine trebalo da ugleda svetlost dana.

Pročitajte: Željko ih je odmah pozvao - Potresna objava Vesne Joksimović - Mnogo smo tužne Mina i ja...

– Osećam se izuzetno dobro, posebno zbog povratka snimanju spotova nakon dužeg vremena. Sreća je što će mi ovaj spot režirati Lordan Zafranović, uz jednog od najboljih direktora fotografije koje imamo, Gogu Volarevića. Rad s ovim timom je filmski precizan i strukturiran; njihov život je vrlo definisan, s jasnim terminima i organizacijom. Nema improvizacije, što smatram pravim bogatstvom kada su projekti poput ovog u pitanju.

Ata Images

 

Željko je otkrio i razlog zbog kojeg je napravio dugu pauzu.

Pročitajte: Pesmu napisao ljubavnici? Kome je Željko Joksimović posvetio svoju najlepšu baladu

– Nastupio je period kada sam shvatio da moram da se vratim s dobrim pesmama, jer sam na koncertima primetio da publika to veoma ceni i želi. Pesme treba pustiti i dati ljudima da procene hoće li ih slušati ili ne. Mislim da je ova pesma upravo onakva kakvu treba. Nije prenapregnuta, već oslikava stanje u kojem se čovek nađe tokom novogodišnjih praznika. Tekst je napisao Braja, s kojim već 25 godina sarađujem. Pored ostalih saradnika na albumu, koji bi trebalo da izađe u prvoj polovini sledeće godine, tu su Aleksandra Milutinović, Miloš Roganović, Tonči Huljić i Vjekoslava. Takođe, nekoliko pesama smo uradili ja i Aleksandra Kovač – kaže Željko.

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Slične Vesti

Pročitajte još