Lepi i preplanuli: Jovana i Željko oduševili slikama s mora, evo gde letuje porodica Joksimović FOTO

Lepi i preplanuli: Jovana i Željko oduševili slikama s mora, evo gde letuje porodica Joksimović FOTO

Autor: | 18/08/2023

0

Jovana i Željko Joksimović kao i najveći deo estrade avgust mesec iskoristili su za odmor. Jedan od najskladnijih parova na našoj javnoj sceni oduševio je pratioce na društvenim mrežama poslednjim slikama, na kojima su pokazali da im slana voda i sunce izuzetno prijaju.

Privatna Arhiva

 
 

Jovana i Željko slikali su se tokom jednom izlaska, a lepa voditeljka objavila je fotografije na kojima prosto blistaju. Preplanuli, vidno odmorni, par izgleda zaljubljeno kao prvog dana. U skladnoj vezi su preko deset godina, a njihovi osmesi samo su dokaz harmoničnog odnosa u kom su se rodili Kosta, Ana i Srna.

Instagram

 

Par zajedno upravlja agencijom Tanjug i televizijom K1, a njihov primer pokazuje da je moguće spajati posao sa zadovoljstvom. Zbog poslovnih obaveza i braka gotovo su nerazdvojni, ali oni i dalje uživaju u društvu jedno drugog i obožavaju da putuju zajedno.

Pročitajte: Starija je od Jovane 10 godina, ali sme da se skine u kupaći - Prva žena Željka Joksimovića baš nema komplekse FOTO

Svi su primetili da stare poput dobrog vina, jer Jovana u petoj deceniji i Željko u šestoj izgledaju dosta mlađe, što dokazuju i komentari na Instagramu. Eto šta mediteranska klima i ljubav mogu da učine čoveku!

Instagram

 

Podsetimo, Jovana i Željko započeli su svoju romansku 2008. godine, nakon što su se upoznali na Pesmi za Evroviziju, kada su oboje vodili šou. Iako je voditeljka tada bila u vezi, ubrzo je raskinula i uplovila u romansu sa pevačem.

Pročitajte: Celo Valjevo divi se njenom dvorištu - Majka Željka Joksimovića od porodične kuće napravila raj FOTO

Zakleli su se na večnu ljubav na intimnoj ceremoniji na Maldivima, ali zbog papiroloških problema morali su da obave venčanje i u Srbiji. I to su učinili u velikom stilu - prvo su imali građansko venčanje u opštini, potom prelepu ceremoniju u crkvi, a kasnije veliku svadbu gde su sa najvoljenijima proslavili svoju ljubav.

Story arhiva

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti