Žustra rasprava Željka i Jovane, kamere zabeležile sve: Umešala se treća osoba

Žustra rasprava Željka i Jovane, kamere zabeležile sve: Umešala se treća osoba

Autor: | 05/12/2023

0

Brak Jovane i Željka Joksimovića uvek je zanimljiv javnosti

Željko i Jovana Joksimović uživaju u porodičnoj idili već 11 godina i mnogi zavide njihovom harmoničnom odnosu punom ljubavi. Zato su se svi iznenadili kada je snimak njihove svađe izašao na društvene mreže.

Miša Obradović

 

Naime, početkom godine izašla je najava za jednu emisiju u kojoj su supružnici bili gosti i, čini se, da je usred prijatnog razgovora sa voditeljem, njihovim bliskim prijateljem Harisom Džinovićem, nastala rasprava.

Pročitajte: Željko ih je odmah pozvao! Potresna objava Vesne Joksimović - Mnogo smo tužne Mina i ja...

Naime, Željko je imao utisak da je Jovana počela da se ponaša kao voditelj a ne kao gošća, pa joj je na to skrenuo pažnju.

ATA Images

 

“Ajde, malo počni kako otvaraš jutarnji program”, rekao joj je Željko.

“Ali ja nisam počela da vodim jutarnji program za stolom”, odgovorila je Jovana, ali pevač nije hteo tu da stane. “Pa počela si, jer sve vreme pričaš kako vodiš jutarnji program.”

Pročitajte: Ja ti nisam ni drugarica ni mama! Jovana Joksimović se javno obratila Željkovoj ćerki Mini, istina je samo jedna

Međutim, ni Jovana nije htela da popusti, pa je pitala: “Kad, sad? To nije tačno!” Ubrzo se umešao i Džinović pokušavajući da smiri situaciju i rekao da mora da odbrani Jovanu.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti