Otkrivamo! Ceca snima album sa hitmejkerom koji joj je pre 30 godina rekao da nikada neće biti zvezda

Otkrivamo! Ceca snima album sa hitmejkerom koji joj je pre 30 godina rekao da nikada neće biti zvezda

Autor: | 07/09/2023

0

Još od 2016. godine, kada je objavila poslednji album “Autogram”, nagađa se kada ćemo čuti nove pesme. Priča je bila aktuelna i prošle jeseni, kada se, osim o novom izdanju, šuškalo i o novom koncertu na Ušću. Međutim, Ceca Ražnatović tek sada počinje sa pripremama za ulazak u studio.

Miloš Nadaždin

 

Kako ekskluzivno saznajemo, folk zvezda potpisala je ugovor sa Draganom Brajovićem Brajom, a hitmejker već radi na novim pesmama. Interesantno je da njih dvoje do sada nisu sarađivali.

Pročitajte: Dino Merlin posle 32 godine otkrio istinu o Ceci i pesmi Beograd - Bila je noć, njen partner je...

Braja potpisuje neke od najvećih hitova koje smo proteklih decenija slušali na ovim prostorima, a izvodili su ih Seka Aleksić, Ana Bekuta, Nataša Bekvalac, Dragana Mirković, Džej, Željko Samardžić, Aco Pejović, Željko Joksimović, Marija Šerifović i mnogi drugi.

Ata Images

 

Kako će Ceca dalje bez Marine Tucaković, koja je velikim delom zaslužna za njenu karijeru? To se svi pitaju... Ali, legendarne autorke više nema, a život i posao – moraju dalje. Braja je u svakom slučaju sjajan izbor.

Pročitajte: Posebna posveta - Ceca grcala u suzama dok je snimala pesmu o prevari, nikada je ne peva na nastupima

No, postoji priča da je Ceca, pre nego što je počela saradnju sa Marinom i njenim suprugom Aleksandrom Radulovićem Futom, bila kod Braje, ali da on nije bio preterano raspoložen za saradnju. Čak joj je rekao da nikada neće biti zvezda...

Dejan Milićević

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin