Bio je oženjen i pre Amal: Ovo je prva supruga Džordža Klunija, danas je udata za njegovog kolegu (foto)

Bio je oženjen i pre Amal: Ovo je prva supruga Džordža Klunija, danas je udata za njegovog kolegu (foto)

Autor: | 01/11/2021

0

Prva žena Džordža Klunija takođe je uspešna glumica

Džordž Kluni dugo je nosio titulu večitog neženje iako, zapravo, to nije bio. Naime, pre nego što je lepoj Amal izgovorio sudbonosno „da“, holivudski srcelomac već je iza sebe imao brak sa dve godine starijom Talijom Balsam. Ona je takođe uspešna glumica sa bogatom radnom biografijom i verovatno ste je zapazili u mnogim serijama i filmovima.

Pročitajte: U Holivudu radi, u Evropi uživa - Iz bogate kolekcije nekretnina Džordža Klunija izdvojili smo četiri najlepše (foto)

Getty Images

 

Kako je Džordž svojevremeno izjavio, tada je bio prilično mlad: imao je 28 godina, a i venčanje je održano na mestu koje nije preterano ozbiljno – u Las Vegasu, gde im je svedok verovatno bio neki Elvis. No, brak je trajao skoro četiri godine, što nije malo.

‒ Trebalo je da radimo na braku, ali meni se to nije dalo. Možda sam bio preplašen, a možda nisam ni bio spreman za takav korak. Za sve sam ja bio kriv – priznao je u jednom intervjuu.

Posle razvoda često je isticao da se više neće ženiti, jer brak očigledno nije za njega. Međutim, onda je u njegov život ušla lepa pravnica iz Londona i potpuno ga „preobratila“. Možda se načekao dok nije našao pravu, ali – vredelo je. Venčali su se 2014. u romantičnoj Veneciji.

Pročitajte: Odali ih prijatelji - Džordž i Amal Kluni čekaju treće dete?

Getty Images

Prva žena Džordža Klunija uživa u ljubavi sa poznatim glumcem

Talija se kasnije udala za poznatog glumca Džona Sleterija („Mad Men“, „Očajne domaćice“...) i s njim dobila sina. Džordž i Amal imaju četvorogodišnje blizance Elu i Aleksandra. Iako je Kluni tvrdio da sebe nikako ne može da zamisli u ulozi oca, savršeno se snašao.

Getty Images

 

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić hellomagazin

Slične Vesti