Za ovo je baš potrebna hrabrost, retko ko bi rizikovao: Jelena Đoković u haljini koja ne oprašta nijednu manu

Za ovo je baš potrebna hrabrost, retko ko bi rizikovao: Jelena Đoković u haljini koja ne oprašta nijednu manu

Autor: | 19/11/2023

0

 Stil Jelene Đoković uvek je u centru pažnje

„Novak Đoković“ fondacija, u saradnji sa Poštom Austrije, priredila je 18. novembra ekskluzivnu prezentaciju „Violine od osmijuma“, najvrednije nove violine na svetu. Proslavljeni srpski violinista Stefan Milenković svirao je baš na ovoj violini na posebnom koncertu u „Geozavodu“, a okupljene je pozdravila i Jelena Đoković.

Ata Images

 

Jelena je za ovaj važan događaj odabrala trikotažnu crnu haljinu zanimljivog izreza koji je kreirao prelepu siluetu dekoltea i ramena.

Pročitajte: Nije lako biti Novakova supruga - Stajling Jelene Đoković ponovo pod lupom, samo se u nju gledalo na tribinama FOTO

Heklane haljine su hit ove jeseni, ali ne stoje baš svakome. Zbog prirode materijala haljina može ne samo da naglasi sve mane koje mislite da imate, već i da u potpunosti ukrupni celu vašu figuru.

Ata Images

 

Čak i potpuno fit dame poput supruge Novaka Đokovića mogu da se boje da će ih ovaj komad vizuelno ukrupniti, ali Jelena je ipak preuzela rizik koji se i te kako isplatio.

Ata Images

 

Uz fantastične nude cipele, koje smo već imali prilike da vidimo, i diskretan nakit, jednostavna haljina za dnevnu varijantu postala je glamurozna toaleta potpuno prikladna za prirodu ovog važnog kulturnog događaja.

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti