Skrasio se kraj Suzane, a pre nje ljubio pevačice: Ovo su bivše Saše Popovića, jednoj smetalo što flertuje sa drugim ženama

Skrasio se kraj Suzane, a pre nje ljubio pevačice: Ovo su bivše Saše Popovića, jednoj smetalo što flertuje sa drugim ženama

Autor: | 28/10/2023

1

Ljubavi Saše Popovića bile su dve pevačice

Saša Popović i Suzana Jovanović na ludi kamen stali su 1997. godine, a od tada važe za jedan od najskladnijih parova domaće javnosti. Nasmejani, mladoliki i srećni, Suzana i Saša šire pozitivnu energiju gde god se pojave, a među publikom su veoma cenjeni.

Ata Images

 

U vreme kada su se upoznali Saša je imao 42 godine. Bio je slobodan, i kad je video lepu i nasmejanu Suzanu, unela mu je vedrinu u dotadašnji pomalo monoton život. Nijednog trenutka nije razmišljao da li treba da otpočnu zajednički život.

Pročitajte: Da li je on najomraženiji pevač na estradi - Popović ne priča sa njim 23 godine, Brena ga ne podnosi, a sud mu je druga kuća

Zajedno su dobili ćerku Aleksandru, a sina iz Suzaninog prvog braka Saša je prihvatio kao svog. Međutim, pre nego što je upoznao ljubav svog života, muzičara i direktora "Grand podukcije" povezivali su sa dve pevačice.

Boško Karanović

 

Jedna od njih je Neda Ukraden. Svojevremeno je rekla da je njena veza sa Sašom imala i lepe i ružne trenutke, ali da nije mogla da pređe preko njegovog flertovanja sa drugim ženama, tako da ga je ostavila.

Andreja Damnjanović

 

Druga je Zlata Petrović. I njoj je Saša prišao na jedinstven način. Naime, Zlata i Saša bili su na jednoj proslavi i kada je ona krenula do toaleta, Popović je krenuo za njom.

Pročitajte: Reći ću vam nešto o bivšoj drugarici... Ova poznata pevačica 12 godina bila je nerazdvojna sa Lepom Brenom, više nisu bliske

- Zaustavio me je ispred vrata i pohvalio kako lepo izgledam, ali da mi nešto fali. Kad sam ga pitala šta, on je rekao: "Da se prezivaš Popović" - rekla je svojevremeno pevačica, koja je bila sa Sašom dve godine.

Boško Karanović

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs Petar Đorđević

Slične Vesti

Najnovije vesti