Godinama su čekali ovaj dan: U domu Suzane Jovanović i Saše Popovića nikad veće slavlje

Godinama su čekali ovaj dan: U domu Suzane Jovanović i Saše Popovića nikad veće slavlje

Autor: | 09/06/2021

2

U domu Suzane Jovanović i Saše Popovića nikad veselije, svi čekaju da osvane jutro 

Suzana Jovanović i Saša Popović ovih dana veoma su srećni i euforični. Posle mnogo godina u njihov dom stigle su vesti koje su toliko dugo čekali. 

Petar Đorđević

 
 

Naime, posle dugih 15 godina, Suzana, koja je oduvek bila najveća podrška suprugu Saši u svemu što je radio, rešila je da se ponovo u punom sjaju vrati na muzičku scenu. Iako nikad nije preterano žalila što je muzičku karijeru stavila po strani, ispunjena i srećna okupila je najbolju ekipu i rešila da ponovo radi ono što najviše voli. 

Pročitajte: Neočekivano - Suzana Jovanović posle 15 godina donela veliku odluku, napustila Srbiju

‒ Sa ovom predivnom ženom magistrirao sam moć transformisanja osobe kroz sedam spotova, a sve to vam poklanjamo sutra. Odjednom izlazi devet pesama i devet spotova ove istinske prelepotice, žene u najdivnijem smislu te reči, nekoga ko je moj pravi prijatelj i u dobru i u zlu... Hvala na poverenju i hvala celom timu koji je zajedno sa nama dvoma kreirao magiju koja vam je od sutra dostupna. Živeli ‒ napisao je Dejan Milićević na svom profilu na „Instagramu“ i tako otkrio da je sutra veliki dan u domu Suzane Jovanović i Saše Popovića. 

Mediji, takođe, prenose da je Suzani u čitavom projektu suprug bio ogromna podrška, i da nije žalio para da ostvari njen veliki san. 

Petar Đorđević

 

 

Komentari (2)

Loading
Luca 15:28 10.06.2021
Odgovori

Radujem se štočenam takva jedna ikona razveselit sa svoim glasom a kao i žena

Nermina Alagna 21:54 14.06.2021
Odgovori

Drago mi je da se ona vrati pevanju jer je jedna po meni najbolja pevačica. Pozdrav iz Nemačke. Nermina.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti