Da li je on najomraženiji pevač na estradi: Popović ne priča sa njim 23 godine, Brena ga ne podnosi, a sud mu je druga kuća

Da li je on najomraženiji pevač na estradi: Popović ne priča sa njim 23 godine, Brena ga ne podnosi, a sud mu je druga kuća

Autor: | 26/02/2023

1

Saša Popović i Lepa Brena imaju istog neprijatelja

Nije retkost da se ispod estradnog neba vode tihi ratovi među pevačima, a Saša Popović nedavno je u emisiji Puls Srbija govorio o odnosu sa jedinom, sa kojim ne priča već 23. godine.

Pročitajte: Srbija ga obožava - Niko ne zna da je žena Nenada Jezdića rođena sestra ovog slavnog sportiste FOTO

ATA Images

 

"Ne postoji niko sa kim ne pričam. Samo sa Miroslavom Ilićem ne pričam već 23 godine. Nikada se nisam ni sretao sa njim. Jednostavno on je prekinuo komunikaciju sa mnom još 2000. godine. Evo prošlo je već 23 godine, iako cenim njegov rad i njegove pesme su uvek dobrodošle u Zvezdama Grande", rekao je Popović u emisiji.

Osim Popovića, Miroslav Ilić nije u dobrim odnosima ni sa pevačicom Lepom Brenom sa kojom je na početku karijere provodio dane i noći na turnejama, a sada ne progovaraju ni reč..

Pročitajte: Punačka mlada očiju punih suza - Ovako je Goca Tržan izgledala na venčanju sa Ivanom Marinkovićem FOTO

Profimedia

 

Kao glavni razlog navodila se Brenina podrška Ilićevoj bivša ljubavnica Mirjana Antonović, s kojim je pevač dobio i vanbračnog sina zbog čega se nekoliko godina nalaze na sudu, a jednom prilikom je i Brena svedočila u korist  Antonovićeve.

Međutim, šuškalo se da razlog svađe Miroslava i Brene nema veze sa ljubavnicom, već sa nečim drugim.

Naime, davne 1999. godine bilo bombardovanje, Miroslav Ilić je javno osudio i prozvao Lepu Brenu i njenu porodicu jer su, kako je rekao, pobegli iz Srbije i sklonili se u Americi. Ipak, prava istina je da se Brena i Boba sa decom spakovala i zaista otišla u Ameriku, ali kada je bombardovanje već uveliko počelo.

ATA Images

 

 

Komentari (1)

Loading
Marija 15:25 26.02.2023
Odgovori

Volela sam da slušam Miroslava Ilića,ima lepe pesme.Kada je držao koncert u mom gradu,mnogo me je razočarao,uopšte nije pokazao poštovanje prema publici.

hellomagazin.rs hellomagazin