Majka Siniše Mihajlovića stigla u Rim, prizor u stanu pokojnog sina načisto ju je slomio

Majka Siniše Mihajlovića stigla u Rim, prizor u stanu pokojnog sina načisto ju je slomio

Autor: | 15/12/2023

1

Majka Siniše Mihajlovića stigla u Rim

Sutra, 16. decembra, navršava se godinu dana od preranog odlaska Siniše Mihajlovića.

Legendarni fudbaler hrabro se uhvatio u koštac sa opakom bolešću, više puta je u toj borbi imao prednost, ali na kraju nije imao snage.

Instagram

 

Sahranjen je na groblju “Verano”. Ispratili su ga porodica, navijači sa bakljama, cela Italija i Srbija. Pred obeležavanje tužne godišnjice u Rim su doputovali majka Viktorija i brat Dražen.

Sinišina supruga Arijana, koja skoro svakog dana na Instagramu objavljuje neku uspomenu iz srećnih dana, otkrila je da je u njihov dom stiglo jedno impresivno umetničko delo, koje od sada krasi dnevnu sobu.

Pročitajte: Majka Viktorija ne skida crninu, osmeh je zauvek nestao - Sinišina deca stigla u Novi Sad, slike iz porodičnog doma kidaju dušu

Diko, najpoznatiji italijanski pop art umetnik, posvetio mu je delo koje je nazvao jednostavno, “Omaž Siniši Mihajloviću”.

Instagram

 

Enriko Diko ovekovečio je mnoge slavne ljude, između ostalih Merilin Monro, Odri Hepbern, Muhameda Alija, Benksija i Naomi Kembel, koja ga je letos posetila u Rimu.

Pročitajte: Unuka Siniše Mihajlovića rasplakala svet - Arijana objavila snimak male Violante, nikad neće zaboraviti dedu

Portret Siniše kako izvodi čuveni udarac levicom, uz natpis “Vi amo”, predstavljen je na izložbi kojoj su prisustvovale Arijana i Virdžinija sa malom Violante, a potom je stigao i u njihov rimski dom.

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti