Šta će reći tata: Ovo je novi dečko Viktorije Mihajlović (foto)

Šta će reći tata: Ovo je novi dečko Viktorije Mihajlović (foto)

Autor: | 19/03/2021

0

Viktorija Mihajlović, starija ćerka stratega „Bolonje“ zabavlja se sa fudbalerom, zove se Pijetro Pelegri i mlađi je od nje tri godine

Mediteranska lepota i neodoljiv osmeh epiteti su koje mediji sa Apenina uvek navode uz imena Viktorije i Virdžinije Mihajlović. Prvi su nasledile od zgodne mame, nekadašnje manekenke i voditeljke Arijane Rapaćoni, a drugi od tate, legendarnog Siniše Mihajlovića. Priliku da ih bolje upoznamo imali smo kada su se, ne tako davno, pojavile u rijalitiju „Ostrvo slavnih“ i preko noći postale internet senzacija. Posle kratkog zatišja, devojke su ponovo dospele u žižu italijanske javnosti. Razlog je više nego interesantan ‒ obe se zabavljaju sa fudbalerima.

Pročitajte: Za ovim će poludeti jači pol - Iskopirajte stil Siniše Mihajlovića u samo nekoliko poteza

Instagram printscreen

 

 

Prva je počela mlađa, Virdžinija. Njen izabranik je Alesandro Volijačo, defanzivac kluba „Pordenone“, sa kojim se pre dva leta verila. Nedavno je dečka pokazala i dvadesetčetvorogodišnja Viktorija.

Pijetro Pelegri, zvezda kluba „Monako“, prvi put se na njenom „Instagramu“ pojavio krajem novembra. Tada su netragom nestale fotografije strasnih zagrljaja sa zgodnim menadžerom Edoardom, ustupivši mesto objavama koje su podigle veliku prašinu među pratiocima jer su, po mišljenju nekih, prešle sve granice intimnog. Naime, Viktorija i njen novi dečko snimali su se dok su nesmetano razmenjivali strasti pred ogledalom, negde na Azurnoj obali, a intrigantne scene brzo su dospele na naslovne strane italijanskih tabloida sa pitanjem: „Šta će tata reći“. Viktorija je uzvratila novim, nešto „mirnijim“ fotografijama iz Monte Karla i ispratila ih citatom:

Pročitajte: Viktorija Mihajlović ispunjava tatine želje, jer ljubav i pažnja, ali i brza hrana najbolje leče (foto)

Profimedia

 

 

‒ Ljudski je grešiti. Nismo sveci, često se prepuštamo svojim slabostima, raznim ludostima i opsesijama. Krhki smo, ponekad ne možemo da podnesemo činjenicu da se vreme otima kontroli. Savršena osoba, odnosno savršena ljubav, jeste ona koja prihvata sve vaše boli i svaku manu, kojoj možete reći sve. To je ljubav koja spasava život.

A šta kaže Siniša na novu ljubav svoje ćerke, pročitajte u najnovijem broju magazina "Hello!" koji je u prodaji od 19. marta!

Hello!

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti