Severina ne provodi dan kao sve druge mame, ipak on joj je izmamio osmeh na lice (foto)

Severina ne provodi dan kao sve druge mame, ipak on joj je izmamio osmeh na lice (foto)

Autor: | 07/09/2020

0

Posle duge borbe sa bivšim suprugom Milanom Popovićem, Severina je izgubila starateljstvo nad sinom, a mnoga prava koja bi kao majka trebalo da ima su joj uskraćena. Severinin sin, preslatki Aleksandar, majku može da viđa dva dana tokom nedelje, kao i svakog drugog vikenda. Ipak pevačicu posebno pogađa, što je onemogućena da prisustvuje najvažnijim trenucima u njegovom životu.

Naime, Severinin sin krenuo je u treći razred, a ona nije imala prilike da mu pomogne da spakuje ranac i da mu oči u oči poželi sreću. Ipak, ovaj za nju veoma važan dan, obeležila je dirljivom fotografijom na "Instagramu".

Pročitajte: Severina stavila tačku na glasine o razvodu – Igoru poručila ovo (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina) on Sep 7, 2020 at 1:58am PDT


Kako prema sudskoj odluci i zahtevima svog bivšeg supruga nema pravo da na društvenim mrežama podeli sliku svog deteta, ona je objavila Aleksandrov crtež uz dirljive reči:

- Srećno svim roditeljima. Oružajmo se s puno strpljenja… Mi smo krenuli u 3. razred! Ne smem da podelim fotografiju sina kao sve druge mame, ali mogu njegov crtež, na koji sam jako ponosna. Srećno, ljubavi mamina - napisala je ona.

Pročitajte: Severina konačno ispunila veliku majčinu želju

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina) on Jun 28, 2020 at 3:04am PDT


Podsećamo, kada je sud izrekao svoju odluku, pevačica je govorila ovako:

– Sve sam očekivala, ali samo ne ovo. Istina, bojala sam se, pogotovo nakon tog zadnjeg ročišta i to iščekivanje odluke je bilo najgore, ali, sada me više ničeg nije strah. U životu sam doživela dosta stvari zbog kojih sam se najčešće sramila zbog drugih, retko zbog sebe. Ali, to je život i ovo je takođe jedno veliko iskušenje koje ću svakako izdržati jer mom detetu trebam onakva kakva ja jesam, a to je dobra, zdrava i prisebna majka, bez obzira na to što piše u toj presudi. To su samo neka slova i kao što je Tito rekao: Ne priznajem njihov sud, ali ću ga poštovati. Nema mi druge. Ničega se više ne bojim.

A svojom strpljivošću, poštovanjem zakonskih mera, kao i beskrajnom ljubavlju i podrškom, pokazala je da je baš takva, dobra, zdrava i prisebna majka, koja jako nedostaje svom sinu.

Komentari (0)

Loading
Teodora Vuković