Severina šokirala objavom: Pozitivna sam na koronu!

Severina šokirala objavom: Pozitivna sam na koronu!

Autor: | 14/08/2020

0

Severina Kojić zaražena koronom - vest je objavila na svom "Instagram" profilu. Pevačica je dane provodila u odmoru i zabavi na hrvatskom primorju, a sada će morati da bude u dvonedeljnoj samoizolaciji.

- Premda nemam nikakve simptome, danas sam dobila potvrdu da sam pozitivna na COVID 19, dok je test moga sina negativan - istakla je pevačica, pa dodala:

- Odmah jutros, nakon kontakta s epidemiologom, poduzela sam sve mere, potom izvestila oca deteta te u dogovoru s ocem predala ga dva dana pre određenog termina, da samoizolaciju provede s njim, bez obzira na negativan test.

Pročitajte: Severina stavila tačku na glasine o razvodu – Igoru poručila ovo (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Severina (@severina) дана 14. Авг 2020. у 8:19 PDT

Rekla je pevačica, koja uprkos ovim vestim još jednom ističe da je brižna majka i neverovatno veliki čovek.

- Kako bismo zajednički zaštitili privatnost i izbegli stigmatizaciju deteta, ujedno sam zamolila oca za diskreciju. Međutim, 20 minuta nakon što je otac preuzeo dete, u srpskim se medijima pojavila vest da sam zaražena 'lumpujući po Dalmaciji s detetom' - piše Severina i nastavlja:

- Dakle, da, imam pozitivan test, nemam simptome, zarazila sam se od bliske osobe, verovatno po povratku u Zagreb, a ne tokom letovanja u Dalmaciji. Budući da je ta osoba juče dobila pozitivan test, odmah smo sin i ja išli na ponovno testiranje, jer je naš prvi nalaz bio za oboje negativan. - napisala je Severina.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Severina (@severina) дана 28. Јун 2020. у 3:04 PDT


Severina Kojić zaražena koronom provešće vreme u samoizolaciji, bez svog sina, koga je poslala u Srbiju, kako bi sprečila da se i on zarazi. Pre svog interesa i želje da još koji trenutak provede sa malim Aleksandrom, Severina je izabrala da bude majka i još jednom zaštiti svoje dete.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.com ATAImages, Instagram
Tagovi: severina