Aleksandar ponovo u majčinom zagrljaju: Severina danas uzima sina, a evo i zašto

Aleksandar ponovo u majčinom zagrljaju: Severina danas uzima sina, a evo i zašto

30/11/2019

0

Severini je dozvoljeno da dete bude kod nje tokom 88 sati mesečno

Nakon višegodišnje borbe za starateljstvo nad sedmogodišnjim Aleksandrom, dete je nepravosnažnom odlukom suda pripalo ocu Milanu Popoviću. Severina ima pravo da dete viđa nekoliko puta nedeljno i svakog drugog vikenda.

Ova vest je, pišu hrvatski mediji, šokirala Severinu, koja je, po odluci suda i privremenoj meri, u pratnji supruga Igora Kojića, sina predala ocu Milanu. Po ovoj odluci sin će kod Severine provoditi 88 sati mesečno, a prema pisanju magazina Informer, ovo je prvi vikend koji bi Aleksandar trebalo da provede kod majke.

Koliko je Severina skrhana odlukom suda, pokazala je emotivnim rečima kojima se obratila sinu

Znaš sine,

to su samo neki papiri koje je neko ispisao i postoje neka slova koja je neko natipkao u reči koja ne vrede za nas dvoje.
Oduzeli su nas jedno od drugog fizički, ali to je sve sto su mogli.

Nakon 7 ipo godina sada su mi dali da te viđam 88 sati mesečno. Hej, pa to je ipak 88 sati. Mogli su i manje, sve su mogli i sve su napravili da nas povrede.
Ali, znaš šta sve mi možemo ,ti i ja sa 88 sati? Możemo čuda. Dali su mi da dva puta mesečno mogu da prespavam sa tobom i uspavam te….

Hej, koliko se mi možemo ispričati za te dve večeri oni ne mogu ni da zamisle. Sve druge večeri mama će te zamišljati. Jer ti se pretvaraš u svaku moju misao i svaka moja misao se pretvara u tebe.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HELLO! Magazin (@hellomagazinsrbija) дана 29. Нов 2019. у 5:02 PST

Mogu mi te neki strani ljudi zabraniti, ali mi ne mogu zabraniti da te volim,da mislim na tebe svaku sekundu. Ovo je sine samo rużan san i mama obećava da ćemo se brzo probuditi.

Opet ćemo se mi uspavljivati svake večeri, a o tome će odlučiti ”gospodin vreme”. Do tada,mama je uvek uz tebe i ovo ce brzo proći sine.
Oprosti što ti nisam stigla ni objasniti šta se juče dogodilo, imali smo puno vażnijih stvari – gledali smo “Toy story 4”, pa smo pekli palačinke, pa smo se igrali zoološkog, nije bilo vremena za tugu, ni za objašnjenje..morala sam te odvesti…Išli smo sa osmehom.

Te čudne reči koje postoje samo na papiru, ali ne i u stvarnosti, napisala je jedna teta koja ne zna ko smo mi i koja se igra s nama. teta je na višem nivou igrice. Uvela je nova pravila u igricu zvanu “hrvatsko pravosuđe”.

Mi samo nismo ovo ni slutili, nismo znali pravila.To su njena pravila, njihova, ne naša.

Samo ti meni budi dobro i sve će biti dobro.Mama je dobro Robyne moj,tvoj Batman te čeka.

I Oprosti im sine jer stvarno ne znaju sta čine…

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HELLO! Magazin (@hellomagazinsrbija) дана 28. Нов 2019. у 3:33 PST


Severini su podršku pružile brojne javne ličnosti, među njima i hrvatska književnica Vedrana Rudan, koja joj je na svom blogu napisala otvoreno pismo,a mi vam prenosimo jedan njegov deo.

-Gospođo Kojić! Čemu suze? Baš je to ono na što se on pali. Čemu čuđenje presudi? Živimo u Hrvatskoj. Ne znate moć novca? Ne znate koliko ženska mržnja može biti ogromna kad ženka osjeti da bi neka druga ženka mogla odbaciti okove u kojima se ona sama batrga?

Gospođo Kojić, kako ne razumijete? Svi su protiv vas. Portali, susjedi, tabloidi, sudovi, sistem, žene, žene, žene. Na strani vaših protivnika je i ogroman novac uložen u vaš progon.

Gospođo Kojić, vi ste vještica koju treba zgaziti, pretvoriti je u baru suza. Treba vas uništiti pa vam zauvijek oduzeti pravo da viđate sina zato jer ste "ludi". Da ste "normalni" u nekom biste kamenom dvorcu gledali "Zadrugu", lakirali nokte i pjevali sebi pod bradu.

Rino-Gropuzzo

Gospođo Kojić, kad vas vidim ovako uplakanu pitam se, gde je Severina? Severina koja leti zrakom, Severina koja peva pred hiljadama ljudi, Severina koja ne plače ni kad se čitava ženomrzačka Hrvatska protiv nje digne na noge. Severina!

Ne, nemojte obrisati suze i rastegnuti usta u osmeh zbog mene. Ja sam spašena.

Učinite to zbog nekoliko desetina hiljada Hrvatica koje nisu Severina, a prolaze isto. Održite koncert u Zagrebu! Blistajte i u Ljubljani! Budite Severina, budite velika mama malog Aleksandra koji će jednoga dana na vas biti ponosan, ako dobijete ovu bitku. A dobićete je.

 

Hellomagazin.rs/Marija Milenković Ata/Instagram
Tagovi: severina

Pročitajte još

Najnovije vesti