Severina stavila tačku na glasine o razvodu - Igoru poručila ovo (foto)

Severina stavila tačku na glasine o razvodu - Igoru poručila ovo (foto)

Autor: | 30/07/2020

0

Igor Kojić i Severina u braku su već pet godina i njihova ljubav bila je pod budnim okom javnosti. Zaljubljeni i srećni, često su na svojim "Instagram" profilima objavljivali zajedničke fotografije, sa emotivnim porukama ljubavi i podrške, a onda je usledio tajac.

Već mesecima, jedna od vodećih tema u domaćim medijima su Igor i Seve i da li je istina da se jedan od omiljenih parova javnosti zaista razvodi. Oni su svojim postupcima na društvenim mrežama mnogo puta dali povod za ovakvo razmišljanje, ali odlučili smo da to ne bude validan dokaz, jer im je socijalna distanca možda bila potrebna, kako bi rešili emotivni problem.

Pročitajte: Ljubav koja se ne meri lajkovima - Istina o razvodu Igora i Severine (foto)

Domaći mediji već danima bruje o tome, da je njihov razvod definitivan. Prema navodima tabloida, Igor je nameravao da tokom brakorazvodne parnice Severini uzme pola imovine, stečene u braku.

- Nije mogla da veruje da je Igor tako nisko pao. Počela je da urla: "On će da uzima moj stan?! Pa šta je umislio?! Ma ni evro neće dobiti od mene. Jadno je to što radi!" - priča izvor, i dodaje da je Seve definitivno rešila da se razvede.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina) on Jul 15, 2020 at 4:12am PDT

Ipak, demanti da je ljubav u krizi stigao je brže nego što smo očekivali.

Lepa Severina svom suprugu je čestitala rođendan zajedničkom fotografijom na "Instagramu" i time stala na put glasinama.

- Ovom divnom muškom stvorenju srećno uplovljavanje u 33. obrtaja. Srećno, ljubavi.

Pročitajte: Severina i Igor Kojić – Da li je sudbina spojila ovaj par?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina) on Jul 30, 2020 at 1:33am PDT


Na ovaj način, pevačica je svima jasno stavila do znanja, da je reč o prolaznoj krizi i da ljubav koju ona i Igor imaju sve pobeđuje.

Igor Kojić i Severina očigledno su se odlučili na socijalnu distancu, kako bi prebrodili prepreke i rešili probleme, ali je činjenica da o razvodu ne razmišljaju sve dok jedno drugo oslovljavaju sa "ljubavi".

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Slične Vesti