Severina otela sina, ne vraća ga ocu i niko ne zna gde su?

Severina otela sina, ne vraća ga ocu i niko ne zna gde su?

Autor: | 07/07/2020

0

 

Severina otela sina, prvi su redovi novinskih napisa koji su osvanuli u domaćoj štampi. Iako su svi mislili da je u turbulentnoj priči između Severine i Milana Popovića došlo do smirenja i da će razum prevladati, bura je ponovo započela

Severina otela sina, piše domaća štampa, a šta se zaista dešava? Naime, kako piše Informer, Severina punih devet dana nije vratila mališana ocu, iako je dogovor bio drugačiji.

Podsećanja radi, prema odluci suda, pevačica može da viđa sina dva puta nedeljno po podne, svaki drugi vikend od subote ujutru do nedelje uveče, kao i dve sedmice tokom raspusta. Međutim, izgleda da je tu odluku prekršila.

Pročitajte: Severina Kojić majka je koja pati, a ovaj snimak će vas duboko dirnuti! (video)

- Aleksandar je početkom letnjeg raspusta proveo 14 dana kod majke, koja je pretprošlog vikenda trebalo da ga vrati ocu. To nije učinila! Otad je prošlo devet dana, a Severina se i dalje pravi luda! Pošto Milan ima puno starateljstvo nad dečakom, ovo se može smatrati otmicom - priča izvor pomenutog lista i dodaje da na svu muku Severina ne odgovara Milanu na poruke i pozive, pa on ne zna gde mu se sin nalazi:

Severina otela sina, da li je sve još jedan medijski spin ili je istina negde između?

- Niko ne zna gde su Severina i Aleksandar! Jedno vreme su bili u njenom stanu u Splitu i viđeni su na plaži. Popoviću je potom javljeno da ih je neko sreo u Zagrebu, ali otad im se gubi svaki trag! Severina ne odgovara na Milanove pozive, kao ni na pozive njegovih advokata. Zato ju je on prijavio za otmicu deteta!

Pročitajte: Severina Kojić: Sina nisam videla 30 dana, ovo je prvi Uskrs bez njega

Kako dalje navodi Informer, Milana Popovića brine i to što Severina još ima detetov pasoš.

- Čim je sud dodelio starateljstvo Milanu, Seve je trebalo da mu vrati Aleksandrov pasoš, ali to nije uradila. Sada on brine da nije odvela njihovog sina van Hrvatske, iako i dalje vlada pandemija koronavirusa - priča izvor.

Severina otela sina, piše domaća štampa, a šta se zaista dešava?

A kako se dalje spekuliše, kada bude pronađena, postoji mogućnost da hrvatska pop zvezda dobije zabranu prilaska detetu!

- Milan razmišlja da pokrene i sudski spor protiv Severine. Konsultovao se sa advokatima i rekli su mu da ima puno pravo da je tuži. U tom slučaju sud bi mogao da joj odredi potpunu zabranu prilaska Aleksandru jer ne poštuje njihovu prethodnu odluku! - završava priču izvor pomenutog lista.

Pročitajte: Severina tužna i nemoćna, dan provela ispred ulaza: Molila sam Milana da vidim sina, ali mi nije dopustio

Severina još uvek nije odregovala na ove novinske napise, ali verujemo da će vrlo brzo čitava priča biti rasvetljena i da je majka samo želela da provede više vremena sa sinom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Slične Vesti