Na desnoj ruci sija prsten! Anastasija i Nemanja se venčali u tajnosti? FOTO

Na desnoj ruci sija prsten! Anastasija i Nemanja se venčali u tajnosti? FOTO

Autor: | 10/08/2023

0

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj nedavno su se verili, ali jedan detalj zaintrigirao je javnost toliko da su se neki zapitali da li se par već i venčao. Ako jeste, to su učinili u strogoj tajnosti.

Instagram

 

Pre dve nedelje fudbaler Sevilje i lepa pevačica obradovali su fanove otkrivši im romantične detalje veridbe. Podrazumeva se da je naredni korak venčanje, što su najavili još pre nekoliko meseci. Planirali su intimnu građansku ceremoniju u Španiji, a potom i veliko veselje u Beogradu posle Cecinog rođendana. Nažalost, u međuvremenu su izgubili bebu i sve odložili.

Pročitajte: Pokazala ruke koje se nekontrolisano tresu - Anastasija Ražnatović godinama živi sa ovim poremećajem

No, život mora dalje. Ljubav cveta, jača je nego ikad, pa je bilo logično da Gudelj zaprosi svoju zanosnu devojku, kad već mesecima žive zajedno kod njega u Sevilji, a po svemu sudeći će tamo i ostati, jer je produžio ugovor sa klubom.

Instagram

 

Pre četiri dana Nemanja je objavio fotografiju u NBA stilu – u dresu Warriorsa zavrteo je košarkašku loptu, a u prvom planu se, osim silnih tetovaža po rukama, našlo i prstenje.

Pročitajte: Anastasija baš zna da odabere! Nemanja Gudelj jedan od najplaćenijih srpskih fudbalera, nedeljno zarađuje...

Iako je to standardni deo njegovog imidža, zlatni prsten na domalom prstu desne ruke upao je oči više nego ostali komadi nakita. Zna se šta se tu nosi – burma. Nismo ga videli na fotografijama sa veridbe. Da li su se zaista venčali u tajnosti? To je nešto što ne može baš dugo da se krije...

Instagram

 

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još