Trenutak kakav svet nije video: Novak posle poraza ugledao sina Stefana na tribinama, pa zaplakao kao nikad VIDEO

Trenutak kakav svet nije video: Novak posle poraza ugledao sina Stefana na tribinama, pa zaplakao kao nikad VIDEO

Autor: | 16/07/2023

0

Suze Novaka Đokovića video ceo svet

Novak Đoković je poražen od Karlosa Alkaraza u finalu Vimbldona posle teške borbe u pet setova i tako Španca stavio na tron ATP liste, a posle 10 godina u Londonu drugi teniser odnosi pobedu.

Photo by Glyn KIRK / AFP / Profimedia

 

Nakon poraza, Novak je pokazao da je veliki šampion u govoru na ceremoniji i čestitao je iskreno Špancu na osvajanju prvog Vimbldona i drugog Grend slema u istoriji.

- Nije dobro za mene, ali čestitam Alkarazu, kada je servirao za pobedu odigrao je neke neverovatne udarce, to je bilo zaista sjajno, svaka čast.

Pročitajte: Novak Đoković osetio ukus poraza - Španac oteo krunu kralju Vimbldona

- Mislio sam da ću imati problema sa tobom na šljaci i na betonu, ne na travi, ali i to se promenilo. Čestitke kako si se prilagodio na ovu podlogu, igrao si malo utakmica na travi.

- Što se mene tiče, ne volite da izgubite meč na ovakvom nivou, ali kada se sve emocije stišaju, moram da budem zahvalan, jer sam mnogo titula i tesnih mečeva dobijao, kada se setimo finala 2019. protiv Rodžera, kada sam spašavao dve meč lopte, možda je neko finale trebalo da izgubim, sada se to malo izjednačio.

Photo by Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

- Biću možda sutra zadovoljan zbog svih rezultata ove godine, danas ne baš. Teško je progutati ovakav poraz, kada sam bio tako blizu, ali ovo su momenti za koje igramo i treniramo, blagosloven sam što sam odigrao mnoge velike mečeve, ali izgubio sam od boljeg igrača, idemo dalje još jače.

Na kraju je upitan o porodici i Goranu Ivaniševiću, a onda Novak više nije mogao da zadrži suze.

Twitter

 

- Drago mi je da je moj sin i dalje tu i da se i dalje smeje. Volim vas, hvala što me podržavaš - završio je Novak u suzama kada je ugledao svog sina.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ADRIAN DENNIS / AFP / Profimedia

Slične Vesti

Najnovije vesti