Jelena Đoković uz stari srpski običaj ispratila Novaka na finale Vimbldona, veruje se da donosi SREĆU VIDEO

Jelena Đoković uz stari srpski običaj ispratila Novaka na finale Vimbldona, veruje se da donosi SREĆU VIDEO

Autor: | 16/07/2023

0

Jelena Đoković poželela sreću na srpski način

Novak Đoković će danas u 15 časova igrati finalni meč Vimbldona, protiv Karlosa Alkaraza, gde će pokušati da ispiše još jednu novu stranicu istorije, kao igrač sa najviše osvojenih Grend slem titula u istoriji.

To bi Novaku bila 24. dok prvi iza njega, Rafa Nadal, ima 22.

Photo by Julian Finney/Getty Images

 

Njegova supruga Jelena, sin Stefan i ćerka Tara, ispratili su tenisera jednim srpskim običajem koji donosi sreću. Naime, Jelena je objavila snimak na kome se vidi Novak koji odlazi na meč, dok ona stoji iza njega sa čašom vode koju je polila za njim, dok su deca trčala ka tati.

- Srećno - napisala je Jelena, uz nasmejanog Novaka koji je s opremom otišao put Centralnog terena.

 

 

Podsetimo, fokus javnosti danima je na jednoj drugoj dami, misterioznoj Stefanovoj i Tarinoj dadilji, koja sa porodicom slavnog tenisera boravi u Londonu.

Novaku i Jeleni deca su na prvom mestu, pa su tako pažljivo odabrali ženu koja će o njima brinuti. Pored određenih kvalifikacija na kojima su insistirali, Đokovićima je od velike važnosti bilo da dadilja njihovih mališana bude osoba od poverenja.

Pročitajte: Evo šta piše u UGOVORU Stefanove i Tarine dadilje - Jedna stvar zabranjena joj je do kraja života, a tiče se Novaka

Kako prenose domaći portali, sa lepom brinetom, koja ovih dana privlači nezapamćeno interesovanje, Jelena i Novak potpisali su ugovor o tajnosti, kako nijedan detalj iz njihovog privatnog života ne bi dospeo do javnosti i medija. Ukratko, Stefanova i Tarina dadilja pravno se obavezala da nikada ništa ne izusti o svom angažmanu i porodici Đoković.

Clive Brunskill/Getty Images

 

Mlada dama je, tvrde upućeni, ispunila sva očekivanja. Diskretna je, kvalifikovana, poseduje sjajne karakteristike padagoško-metodičkog rada sa decom, govori nekoliko stranih jezika i, što je najvažnije, deli Novakovu i Jeleninu filozofiju u odgajanju mališana.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Andy Hooper / dmg media / Profimedia

Slične Vesti