DIRLJIVO! Novak je postao besmrtan na teniskom terenu, a OVU ponosnu fotografiju njegovog sina Stefana, svet će pamtiti zauvek FOTO

DIRLJIVO! Novak je postao besmrtan na teniskom terenu, a OVU ponosnu fotografiju njegovog sina Stefana, svet će pamtiti zauvek FOTO

Autor: | 12/06/2023

0

Sin Novaka Đokovića dirnuo mnoge

Pobedom nad Kasperom Rudom, Novak Đoković postao je besmrtan na teniskom terenu!

Đoković je pobedom u finalu Rolan Garosa osvojio je 23. grend slem trofej, postao je prvi teniser ikada koji je na svakom grend slemu slavio titulu najmanje tri puta, a vratio se i na prvo mesto ATP liste gde će u ponedeljak započeti 388. nedelju.

Pročitajte: Kakav poljubac Novaka i Jelene! Đokovići slavili istorijski trijumf, kamere sve zabeležile FOTO

Photo by Julian Finney Getty Images

 

Titulom u Parizu zaradio je ukupno 2.300.000 evra, a ostavio je sebi šansu da prvi put u karijeri osvoji sva četiri najveća turnira u jednoj sezoni.

Oborio je naš Nole još jedan rekord - postao je najstariji osvajač Rolan Garosa u istoriji sa 36 godina i 20 dana, tako je prestigao Rafaela Nadala, a od trenutka kada je završio meč, njegova deca Stefan i Tara Đoković se nisu odvajali od svog oca, pa je tako nastala jedna od najdirljivijih fotografija koju će svet pamtiti.

Pročitajte: Ceo svet se pita šta je Novaku zalepljeno na grudima - Evo čemu služi čudesna pločica FOTO

Clive Brunskill/Getty Images

 

Naime, kako je teniser nakon meča seo pred novinare u konferencijskoj sali, tako je mali Stefan seo na pod pored oca i netremice gledao u njega dok je govorio. Baš u tom trenutku nastala je jedna od najlepših fotografija koja nas još jednom podseća na to da je porodicao i ljubav najvažnija od svega. 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Photo by Julian Finney Getty Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti