Izvini, tata, ali ovo je važnije! Stefan Đoković prelomio, evo zašto ove godine ne bodri Novaka na Rolan Garosu FOTO

Izvini, tata, ali ovo je važnije! Stefan Đoković prelomio, evo zašto ove godine ne bodri Novaka na Rolan Garosu FOTO

Autor: | 30/05/2023

0

Sin Novaka Đokovića ovog proleća ima neke druge planove

Ceo Pariz ovih dana je u znaku “belog sporta”. Najbolji teniseri planete okupili su se u glavnom gradu Francuske gde je u toku “Rolan Garos”, a među njima je, naravno, i Novak Đoković.

S obzirom na činjenicu da prošlogodišnji pobednik i apsolutni kralj šljake Rafael Nadal neće braniti trofej, Noletu bi put do finala, a možda i trijumfa na prestižnom turniru, trebalo da bude čist.

Pročitajte: Njeno lice više nije isto - Ovako su Jelena i Novak izgledali na Festivalu u Kanu FOTO

Alex Pantling/Getty Images

 

Kako je nedavno proslavio 36. rođendan, vreme je da se zapitamo da li će i Đoković uskoro završiti svoje više nego uspešno sportsko putovanje. Iako se, po osvajanju Australijan Opena, našalio da su “tridesete nove dvadesete”, godine ipak ne rade u njegovu korist, a mlađe snage nezaustavljivo nadiru.

Što se tiče naslednika, za sada ne mora da brine – osmogodišnji Stefan ne ispušta reket iz ruku i toliko ozbiljno shvata tenis, da bi tati mogao da postane pravi sparing partner. No, ni on ni njegova tri godine mlađa sestra Tara nisu uživo gledali Novakove prve mečeve u Parizu. Čuli smo i zbog čega...

Pročitajte: Novak Đoković želi da krsti decu na posebnom mestu - Znam da je tema jako osetljiva...

Profimedia

 

- Stefan je upravo otišao na školsku ekskurziju. Razgovarao sam sa njim i znao je da dolazim na “Rolan Garos”, ali mi je rekao: “Izvini, tata, možda ti se pridružim kasnije, ali ovo je važnije. Želim da budem u prirodi, da se igram sa prijateljima i radim druge stvari”. Rekao sam mu da prihvatam i podržavam to – objasnio je slavni teniser.

Profimedia

 

 

 
 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Julian Finney/Getty Images

Slične Vesti