Javnost je očekivala svadbu, a Mirka i Vujadin su se odlučili na ovaj korak

Javnost je očekivala svadbu, a Mirka i Vujadin su se odlučili na ovaj korak

Autor: | 25/02/2021

0

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić godinama žive u vanbračnoj zajednici, u kojoj su dobili troje dece Andreja, Adrijanu i Mihajla. Dok se tokom svih godina priča o njihovom odlasku pred oltar, par se odlučio na nove promene u životu.

Pročitajte: Vujadin Savić i Mirka Vasiljević - Konačno svadba? 

Ata Images

 

Porodica Vasiljević-Savić, zbog Vujadinovih poslovnih angažmana, neretko menja adresu prebivališta, te su do pre nekoliko dana živeli na Kipru. Mirka i Vujadin boravili su sa decom na ostrvu, gde su mere opreza usled pandemije korona virusa veoma stroge. Povratak u Srbiju, iz potpune izolacije, za Mirku je bio poput putovanja u ,,Diznilend".

– Ovde se osećam kao da sam u Diznilendu, jer ja sam došla potpuno neplanirano sa Kipra, gde smo protekla tri meseca živeli tako što smo izlazili uz dozvolu SMS poruke. Pošaljete na kojoj ste opštini i razlog zbog čega izlazite, pa ako dobijete dozvolu, izađete i smete da budete napolju tri sata samo – otpočela je Mirka svoju ispovest.

Pročitajte: Mirka Vasiljević - Vujadin je onaj pravi

 

Dok im je većina predviđala razlaz, ovaj par uspevao je da održi skladnu zajednicu. Trenutno borave u našem glavnom gradu do maja, kada se sele za Ljubljanu gde je Savić potpisao novi ugovor. Tokom sinoćnjeg gostovanja u emisiji "Šok Tok" Mirka je ispričala kako ju je Vujadin iznenadio pozivom i vešću da se spakuje što pre, kako bi krenuli za Srbiju.

- Selidba je bila tokom noći, to je bilo prošle nedelje. On je dobio ugovor u Ljubljani. U 8 uveče mi je rekao da krenem da se pakujem. Nisam znala odakle da krenem, do 6 ujutru smo se spakovali u 15 kofera i krenuli za Beograd - rekla je glumica i istakla da je sada za njih nastupilo potpuno novo životno poglavlje.

Mlada glumica, majka troje dece, često je isticala, da kada je Vujadinova karijera u pitanju, sve ostaje po strani, dok ga porodica verno prati, kako bi svi bili zajedno. Ipak, iako tada nemaju pomoć porodica, Mirka ne krije da njih dvoje izuzetno funkcionišu zajedno.

Pročitajte: Mirka Vasiljević planira četvrto dete - Šta kaže Vujadin?

 

 

- U inostranstvu sam njegova supruga i imam više obaveza oko kućnih poslova, sve se vrti oko Vujadinovih profesionalnih obaveza. U Srbiji sam ćerka, sestra, glumica, majka, prijateljica... Tako da u inostranstvu nije problem da funkcionišem sama, sve radimo s uživanjem i Vujadin i ja. Tu nismo svoj na svome i držimo našu malu bazu, da sve funkcioniše kako treba - rekla je nedavno Mirka za "Blic".

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti