Znate li koja poznata voditeljka je majka Vujadina Savića? Gledamo je godinama na televiziji, a retko ko zna da je to ona FOTO

Znate li koja poznata voditeljka je majka Vujadina Savića? Gledamo je godinama na televiziji, a retko ko zna da je to ona FOTO

Autor: | 24/06/2023

1

Majka Vujadina Savića je ova poznata voditeljka

Nekadašnji fudbaler Dušan Dule Savić, davne 1982. godine oženio je prelepu voditeljku nekada kultne emisije „Dok anđeli spavaju”, Marinu Rajević sa kojom decenijama gradi skladan odnos u kome su dobili najveće bogatstvo dva sina Uroša i Vujadina.

Youtube Screenshot

 

Jednom prilikom ona je otkrila detalje njene i Duletove veze:

Pročitajte: Za Adrijanu Savić tek će se čuti - Ćerka Mirke i Vujadina oduševila, srce je reklo svoje FOTO

- Naša ljubav traje veoma dugo, od 1979. godine smo u vezi, a u braku smo od 1982. Brak podrazumeva izazov, a nekada napor i žrtvu, ali proizvod ljubavi je iznad svega, a to je naša porodica, zdrava i velika. Stvorili smo sinove dobre i odgovorne, ljude pune ljubavi za svoje supruge i decu, pre svega - ispričala je za „Blic”autorka i voditeljka.

Luka Šarac

 

Marina smatra da zna u čemu je tajna i ključ najvećih ljubavi.

- Zajedničko zrenje i stasavanje proizvode veliku ljubav kao krunu. Kad se mladi sretnete to je prednost, mislim, velika. U ljubavi su evidentno uspešniji brakovi koji su sklopljeni u ranoj mladosti supružnika. Ako ne izmamite osmeh tom čoveku pored vas, to nije ljubav, tu nema dileme. Osmeh je znak, i po njemu se poznaje da li volite - kaže supruga jednog od najvećih srpskih fudbalera svih vremena.

Ljubav i poštovanje čine uspešan brak

Ona je svesna činjenice da se poštovanje i ljubav prenose s kolena na koleno i zato smatra da je upravo to ono što čini jedan uspešan brak.

- Odnos prema ljubavi generacije u porodici prenose sa jednih na druge. I u mojoj i u Dušanovoj porodici se baš volelo i verujem da smo to preneli i na decu našu, budući da su se Vujadin i Mirka vrlo mladi zavoleli, a i Uroš i Tijana. Nesvesno smo slali poruke i prepoznajemo kod naših sinova da su ih usvojili, jer je Vujadin imao samo 21 godinu kada je dobio dete. Uroš je u 24. godini dobio ćerku - rekla je Marina.

Instagram

 

Ona kaže da nikada nije želela deci da nameće svoju volju i ne sugerišu šta da rade, ali da su njeni sinovi znali da je ona uvek tu za njih. Ona je bila godinama stub porodice, jer je Dule bio više odsutan zbog čestih treninga i utakmica. 

Pročitajte: Mirka Vasiljević za HELLO! predstavlja ćerkicu Aniku - Došla je u naše živote kao trešnjica na torti, Andrej, Adrijana i Mihajlo je obožavaju

- Dule i ja ne volimo da delimo savete, ali oni znaju da imaju našu podršku i da volimo velike porodice. Bilo bi lepo da Lena dobije brata ili sestru, ali i mnogo voli Mirkinu i Vujadinovu decu. Samo priča o njima i jedva čeka da ih vidi - kroz osmeh priča majka i supruga proslavljenih fudbalera.

Za unuke Marina i Dule kažu da su njihova najveća sreća i da su presrećni što vide da su njihovi sinovi Vujadin i Uroš, ali i snajke posvećeni roditelji.

Komentari (1)

Loading
Znamo 06:58 25.06.2023
Odgovori

Apsolutno su i ona i muz razocarali sve od kad odlaze na sudjenja da daju podrsku Miki Aleksicu. Razumem da neko nema zensku decu i ne moze da se poiszoveti, al da nema mozga - to ne rszumem.

hellomagazin.rs Instagram

Slične Vesti