Nataša Bekvalac: Neću muškarca koji će da me nervira i postavlja glupa pitanja

Nataša Bekvalac: Neću muškarca koji će da me nervira i postavlja glupa pitanja

Autor: | 05/10/2020

0

Nataša Bekvalac - Bivši muževi i zanimljiva priča o njima 

Nataša Bekvalac iza sebe ima tri braka, koja su se završina na isti način - razvodom. Pevačica je prvo bila u braku sa našim legendarnim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem, zatim bivšim rukometašem Ljubom Jovanovićem i IT stručnjakom Lukom Lazukićem. Iz ljubavi je dobila dve ćerke Hanu i Katju, a sada uživa u svojoj samoći.

‒ Nemam dečka već dve i po godine. Uletala sam iz veze u vezu i iz braka u brak. Potrebno je vreme da bih se resetovala i bila samo svoja. Mnogo toga sam ponela na sebi, nisam skroz dobro, treba mi još malo vremena ‒ rekla je Nataša gostujući u emisiji „Sceniranje“.

Pročitajte: Glamurozna žurka u belom - Nataša proslavila 40. rođendan, gosti oduševili odevnim kombinacijama (video)

Nataša je priznala kakvog bi sada muškarca želela kraj sebe.

‒ Ne treba da mi postavlja glupa pitanja, da se bavi mojom prošlošću i da me nervira ‒ rekla je kroz smeh.

Nataša Bekvalac ‒ Bivši muževi nisu neprijatelji

Iako iza sebe ima tri propala braka, o bivšim muževima Nataša misli samo lepo. Na pitanje koga bi od bivših muževa blokirala, a sa kim otišla na piće, u svom stilu je odgovorila:

‒ Ne bih nikoga blokirala zato što sam ljude počela da volim i prihvatam onakve kakvi jesu. Otišla bih na piće sa svom trojicom, a udala bih se za svu trojicu. Zato što sam imala dobar brak sa Ljubom dok je bio dobar, iz braka sa Danilom sam dobila Hanu, a iz braka sa Lukom sam dobila Katju. Znači, udala bih se iz različitih razloga za svu trojicu. Ja kažem da sam ja najbolja bivša žena na svetu. Danilo jako poštuje mene i moju ulogu majke. Zna koliko sam posvećena.

Pročitajte: Nataša Bekvalac konačno progovorila o bolnim iskustvima - U moralisanju su najglasniji oni koji bi trebalo da ćute

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана 3. Окт 2020. у 3:04 PDT

Nedavnu izjavu njene sestričine Zoi da misli da se Nataša previše puta udavala, pevačica je duhovito prokomentarisala.

‒ Ja bih rekla udavala sam se taman toliko koliko mi je bilo potrebno. Ne bih se ja toliko puta udavala da nisam na vreme izlazila iz odnosa kada su počinjali da me guše i čine nesrećnom. Nisam od žena koje će zarad komšija i priča sa kojima ne mogu da se nose ostati u nečemu što im ne prija. To nije dobro za žene, bićete sve lošije majke i supruge, u svim sferama.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac, ATA Images, instagram

Slične Vesti