Danilo, Ljuba ili Luka: Nataša Bekvalac otkriva kom suprugu bi se vratila

Danilo, Ljuba ili Luka: Nataša Bekvalac otkriva kom suprugu bi se vratila

Autor: | 12/02/2020

0

Nataša Bekvalac iza sebe ima tri braka, a kada bi morala da bira, pevačica je otkrila i kom suprugu bi se vratila

Nataša Bekvalac (39) sitno broji do spektakularnog koncerta koji će se održati u petak uveče u "Štark" Areni.

Kako joj se telefon usijao od poziva i mesecima radi na ovom velikom projektu, Nataša je iskreno ispričala i da li uopšte ima slobodnog vremena za svoje ćerke Hanu i Katju.

- Nije prošla noć, a da nisam prespavala u našem krevetu. Za odnos kakav imam sa ćerkama potreban je dobar temelj koji sam napravila, a ne da li ću sa njima provesti tri ili 18 sati. Imamo stabilan odnos pun ljubavi - rekla je pevačica u intervjuu za "Hit".

Najveća podrška su joj dve sestre, kao i roditelji.

- Imam veliku pomoć svoje porodice, prvenstveno, ali i Jovane, devojke koja živi sa nama od kako se Katja rodila. Pre koncerta sam imala veliki razgovor sa svima njima. Rekla sam im da ulazim u ovu priču samo pod uslovom da nemam nikakvo opterećenje i da niko ne trpi, kako bih mogla da se posvetim koncertu. To je značilo manje vremena s njima, a više moje posvećenosti.

Natašina majka Mira izjavila je da jedva čeka da prođe koncert, pa da se porodično svi vrate u normalu.

Svi detalji veridbe Nataše Bekvalac za koju se do sada nije znalo

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана 11. Дец 2019. у 2:50 PST

- To je zato što su i oni ova četiri meseca maksimalno uključenì u sve. S druge strane, ja mnogo volim kuću, tu provodim veći deo dana, pa je osim za njih, ovo bila velika promena iza mene - iskrena je Nataša.

Ona ne krije da će imati jako veliku tremu, ali dodatno i zbog toga što će u "Štark" Areni, po prvi put na njenom koncertu, biti mama Mira i ćerka.

- To mi predstavlja dodatno opterećenje. Ne volim da me bliski ljudi prate na nastupima, izuzev sestara koje su u mom poslovnom timu, pa ih ne gledam na taj način. Prisustvo moje porodice mi povećava emociju, a meni veća od ove ne treba. Znam da za moje roditelje, decu i prijatelje ovo nije koncert, već emotivno veče.

Nataša ne krije da bi Hana volela da bude pevačica

Kako je poznata ličnost, i dugi niz godina gradi svoju pevačku karijeru, Natašina deca svakodnevno odrastaju u takvoj atmosferi.

Na pitanje kako bi Hanin tata, Danilo Ikodinović, reagovao na to što ćerka želi da mu bude pevačica, Nataša je odgovorila:

- Nisam sigurna da kipti od sreće. Ali, isto tako, ja sam bila njegov izbor, pa je sasvim logično da Hana, koja je odrasla pored mene, ima želju da bude pevačica.

Nataša Bekvalac iskreno o Dači Ikodinoviću: Ako može razvod da se poželi, ja bih svima poželela razvod kakav smo mi imali!

Nataša veoma brine o vaspitanju svojih mezimica, ne dopušta im sve, a i sama kaže da one nikada ne mogu da bude drugarice, već "mama i ćerka".

- Hana malo zamenjuje teze kad kaže da sam stroga. Kod klinaca je sada aktuelno da deca ne moraju da pitaju mamu i tatu ni za šta. I onda imaju super roditelje. Deca to povezuju sa slobodom, a ne sa brigom. Želim da je Hana srećna. Ali kao samostalni roditelj veoma se brinem. Želim u svakom trenutku da znam gde je, s kim je i s kim komunicira. To nije zato što sam "control frik". Već zato što hoću da je zaštitim, jer ima mnogo ludog sveta - kaže Bekvalčeva i dodaje:

- Hana smatra to uhođenjem, a ja zdravom kontrolom. Kada to ukapira, biće joj lepše u životu. Ima raznih ljudi, a ja sam dodatno opterećena kao javna ličnost, pa je samim tim i ona. Brinem za njenu bezbednost. Priznajem da je to moja najveća briga.

Nataša Bekvalac otkriva i kom suprugu bi se vratila, da mora

Na pitanje novinara koji bi od njena tri bivša supruga, Danila, Ljube Jovanovića i Luke Lazukića, ponovo bio njen izbor, da mora, Nataša sa osmehom kaže:

- Ako moram da biram, neka to bude Ljuba Jovanović. On je najviše vodio računa o meni.

Pevačica dodaje i da je u svakoj vezi ona bila ta koja je zaprošena, jer smatra da sebe da je veoma specijalna žena.

- Umem da volim više nego ostatak ženske populacije. Imam "ono nešto" što nema ime. Muškarac se pored mene oseća kao kralj. Ali bi taj kralj trebalo da i meni priušti da osećam kao princeza ili kraljica - zaključila je Nata.

Nataša Bekvalac: Ne mogu više da budem sa slabićima i da ja plaćam kafu

hellomagazin.rs ATA Images, instagram