Ceca u pidžami proslavila 50. rođendan! Zavirite na tajnu zabavu u Ljutice Bogdana FOTO

Ceca u pidžami proslavila 50. rođendan! Zavirite na tajnu zabavu u Ljutice Bogdana FOTO

Autor: | 16/06/2023

0

Ceca Ražnatović napunila je pre dva dana 50. godina, ali nije bila raspoložena da za ovaj važan jubilej pravi veliko slavlje. S obzirom na težak period kroz koji porodica prolazi nakon što je Anastasija izgubila ćerku, folk diva odlučila je da obeleži rođendan bez velike pompe.

Instagram

 

- Jubilarni 50. neću slaviti iz opšte poznatog razloga. Porodici našoj, Anastasiji i Nemanji se desila tragedija i jednostavno nije momenat za slavlje. Niti bi bilo ko drugi slavio kada bi mu se tako nešto desilo. Mene život nije mazio, imala sam zaista ogromne udarce, uspone i padove - rekla je ona u skorašnoj epizode svoje emisije "Ceca show", pa dodala:

Pročitajte: Ceca šokirala odlukom! Sa knedlom u grlu rekla - Sada mi je samo Anastasija bitna, zato ove godine...



- Znam da se suočavam i sa najtežim i sa najlepšim trenucima. Život je satkan od tih stvari. Sada mi je prioritet da Anastasija nastavi dalje, kao i Nemanja. Da se svi izdignemo zajedno izdignemo kao porodica i da odbolujemo taj bol koji će ostati u nama. Čovek mora da krene dalje.

Blic TV printscreen

 

Iako joj nije bilo do slavlja, porodica Ražnatović i Cecini fanovi priredili su joj iznenađenja na njen poseban dan, jer je pevačica zaslužila da se oseća lepo i da se makar na tren ublaži veliki udarac koji je  život naneo njenoj ćerki.

Blic TV printscreen

 

Fanovi su na jutro Cecinog rođendan iznenadili pevačicu tako što su ukrasili ulaz njene vile u Ljutice Bogdana.

Pročitajte: Nemanja Gudelj ne dozvoljava glasine o raskidu sa Anastasijom - Ovo je težak trenutak za oboje (FOTO)

 

Baloni, cveće i kutija sa nakitom, obožavatelji legendarne pevačice baš su se potrudili. Ceca je dočekala pratioce njenog lika i dela sa unukom Željkom i bila je oduševljena poklonima.

Blic TV printscreen

 

Blic TV printscreen

 

I njeni najmiliji su uspeli da pokažu Ceci koliko im je važna u životu. Konačno je cela porodica bila posle dužeg vremena pod istim krovom, što je verovatno najlepši poklon koji Ražnatovićka može da dobije.

Blic TV printscreen

 

Iako nije poznato koje darove je Ceca dobila, saznalo se da je Anastasija najbitnijoj ženi u svom životu poklonila ogrlicu na kojoj je pisalo „Mama“.

Blic TV printscreen

 

Njeni najvoljeniji upriličili su joj veče glamuroznim vatrometom, a Ceca, koja je izašla napolje u pidžami, na taj prizor ostala je bez teksta.

Blic TV printscreen

 

Ceca je skoro rekla da joj je, pored želje da ove godine malo više putuje sa prijateljima, najvažnije da sva deca budu zdrava.

Pročitajte: Ceca pred 50. rođendan otkrila tajnu dobrog izgleda - Priznala je da je jedna stvar ključna



- Zrela sam osoba, kada sam bila mlađa radovala sam se nekim poklonima, ali sa godinama čovek shvata suštinu života i šta su mu prioriteti. Materijalno trenutno zadovoljava čoveka, suština je da je porodica na okupu, da su svi živi i zdravi i srećni - rekla je Svetlana Ražnatović, a po svemu sudeći, jedna velika želja već joj se ispunila.
 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Dejan Milićević

Slične Vesti