Ova Arkanova ćerka Veljka i Anastasiju neizmerno voli, a Cecu obožava: Upoznajte Anđelu Ražnatović (foto)

Ova Arkanova ćerka Veljka i Anastasiju neizmerno voli, a Cecu obožava: Upoznajte Anđelu Ražnatović (foto)

Autor: | 12/02/2022

0

Arkanova ćerka Cecina je velika podrška 

Željko Ražnatović Arkan, koji je smrtno stradao u atentatu izvršenom na njega 2000. godine, bio je otac devetoro dece. Medijski najpoznatiji su, svakako, Veljko i Anastasija, koje je dobio u braku sa Svetlanom Cecom Ražnatović.

U brojnim porodicama, kao što su Ražnatovići, teško je uspostaviti sklad, pa ne čudi što ni svi Arkanovi potomci nisu u dobrim odnosima. 

Pročitajte: Arkanova ćerka pati za ocem, Ceca priznaje -Sve bih dala da je Željko pored mene, da može da vidi Veljka i Anastasiju kako rastu

Luka Šarac

 

Anđela Ražnatović je, neposredno posle očeve smrti, stala uz folk-zvezdu i njenu decu, i tako je ostalo do danas. Svojevremeno je priznala da joj je Ceca pomagala kad nije imala, kako je govorila, „'leba da jede“, a ona je to zapamtila i uzvraćala pažnjom i odanošću. 

Na Veljkovoj i Bogdaninoj svadbi bila je među najveselijim gostima, a bratu po ocu poklonila je sliku „Belog anđela“. 

Mirko Tabašević

 

Arkanova ćerka Anđela zavolela je "opasnog" momka

Anđela je rođena 1980. godine u vezi Željka Ražnatovića i glumice Ljiljane Mijatović. Završila je Bogoslovski fakultet, a objavila je i zbirku pesama. 

Inače, u centru medijskog interesovanja našla se pre skoro dve decenije, kada je započela romansu sa Kristijanom Golubovićem, koga je upoznala dok je služio zatvorsku kaznu u Grčkoj. 

Pročitajte: Arkanova ćerka ponovo napada Cecu - Sofija Ražnatović prekinula ćutanje, žestoko potkačila maćehu

Mirko Tabašević

 

‒ Obučen skroz u crno, s manirima pravog džentlmena. Odmah me je kupio“, pričala je svojevremeno. 

Iako se šuškalo da se priprema i venčanje, od toga nije bilo ništa. Anđela se ubrzo povukla, dobila ćerku, i osim u retkim prilikama, kada dođe na slavlja kod Veljka i Anastasije, praktično se ne pojavljuje u javnosti.

Mirko Tabašević

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti